Her şeyi bilen Simpsonlar bunu da bildi! Görünce dilinizi yutturacak: Dünyayı resmen onlar yönetiyor

Dizinin çeşitli bölümlerinde yayınlanan ve günümüzde tek tek gerçekleşen nimasyon dizi Simpsonlar bunu da bildi! Resmen kehanet dizisi! Görüntüleri görünce dilinizi yutacaksınız, meğer hepsini önceden bilmişler...

ABD'li animasyon dizisi Simpsonlar, kehanetleriyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Geçmişte yayınlanan bir bölümde dile getirilen ve günümüzde gerçekleşen olay, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

resim-2024-02-07-071419040.png

Simpsonlar'ın tam 8 yıl öncesinden öngördüğü olay, Apple Vision Pro adlı teknolojiyle ilgiliydi. Dizinin bir bölümünde Apple Vision Pro'dan bahsedilmesi, günümüzde Apple'ın piyasaya sürdüğü bu teknolojinin duyurulmasıyla büyük yankı uyandırdı.

resim-2024-02-07-071427887.png​​​​​​​

Simpsonlar'ın 8 yıl önce yayınlanan bölümünde gösterilen sahneler, sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu. Apple Vision Pro'nun günümüz teknolojisinde yer almasıyla birlikte, Simpsonlar'ın bu öngörüsü bir kez daha doğrulandı.

resim-2024-02-07-071440607.png​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN