Hindistan'da çiftçi protestoları: X hesapları erişime kapatıldı

Hindistan'da çiftçi protestoları: X hesapları erişime kapatıldı

Dünyanın birçok noktasında çiftçiler mevcut yönetimlerin politikalarına karşı eylemler düzenliyor. Protestoların engellenmesi için sosyal medyaya müdahalede bulunan yönetim, bazı X hesaplarının katılması için adım attı.

Hindistan'da çiftçilerin protestoları devam ediyor. Hindistan yönetimi sosyal medya platformu X'te bazı hesapların kapatılması için talimat verdi.

'PARA CEZALARINA NEDEN OLABİLİRDİ'

X, Hindistan hükümetinin yayımladığı idari emirlere yanıt olarak belirli hesapları ve gönderileri erişime kapattığını söyledi. X, idari emirlere uymamanın şirketi önemli para cezaları ve hapis cezası da dahil olmak üzere potansiyel cezalara maruz bırakacağını söyledi.

177 HESAP ERİŞİME ENGELLENDİ

X’in açıklaması, Yeni Delhi’nin ülkedeki çiftçi protestolarını çevreleyen yaklaşık 177 hesap ve paylaşımın geçici olarak engellenmesi emrini takip ediyor. Yetkililer bu yıl çiftçilerin ürünlerine asgari destek fiyatının artırılmasını talep ettiği protestolar öncesinde bazı sosyal medya hesaplarını engelledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN