Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı: Irkçı lider gözaltında

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı: Irkçı lider gözaltında

Hollanda'da ırkçı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, daha önce yaptığı provokasyonlar nedeniyle 6 ay girişi yasak olan Arnhem kentinde Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına alındı.

Hollanda'da ırkçı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, Arnhem kentinde tek başına yaptığı eylemde Kur'an-ı Kerim'e çirkin bir saldırıda bulundu.

Hakkındaki kente giriş yasağına itiraz etmek üzere mahkemeye katılmak için geldiği Arnhem kentinde Wagensveld, köpek tasması taktığı Kur'an-ı Kerim'i sokakta yerde sürükledi.

8955732.jpg

Daha önce de Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları nedeniyle 6 ay kente girişi yasaklanan Wagensveld, bu provokatif eyleminin ardından gözaltına alındı.

Polis, Wagensveld'in Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırısı nedeniyle gözaltına alındığını ve ne zaman serbest bırakılacağına dair bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN