Meksikalı anne ‘tatile gidiyorum’ diyerek iki çocuğuyla kaçtı

Meksikalı anne ‘tatile gidiyorum’ diyerek iki çocuğuyla kaçtı

Aydın’da yaşayan Alper Sancaktar, yabancı uyruklu eşinin çocuklarıyla tatile gittiği memleketi Meksika’dan dönmediğini belirterek yargıya başvurdu. Sancaktar “Çocuklarımı çok özledim. Evlatlarım olmadan yaşayamam” dedi.

Kuşadası’nda turizm işiyle uğraşan Alper Sancaktar (44), 2009’da bir süre Meksika’da kaldı. Burada Meksika uyruklu Yeni Antonia Rodriguez Gallegos (38) ile evlendi. 2013 yılında ilk çocukları Larissa (11) dünyaya geldi. 2015’te Kuşadası’nda yerleşen çiftin, şu an 5 yaşında olan Kuzey adını verdikleri bir çocukları daha oldu.

İddiaya göre; Gallegos, kocasına çocuklarıyla birlikte Meksika’ya tatile gitmek istediğini söyledi. Sancaktar da eşine 8-30 Ocak tarihleri için gidiş-dönüş uçak bileti aldı. Ülkesine giden Gallegos, artık dönmeyeceğini belirtti. Bunun üzerine baba, çocukların iadesi amacıyla meseleyi yargıya taşıdı.

Yaşadıklarını anlatan Alper Sancaktar, şöyle konuştu:

“Çocuklarım hem Türk hem Meksika vatandaşı. Gayet düzgün, mutlu bir evliliğimiz vardı. Eşim annesini çok özlediğini söyleyince memleketine gönderdim. Yanlarına bir miktar dövizle kredi kartımı da verdim. Her gün görüntülü ve sesli görüştük. 21 Ocak’ta bir anda geri dönmeyeceğini söyledi. Gerekçe de sunmadı. Beni her yerden engelledi. Yaşadıkları şehir, Amerika sınırındaki Chihuahua kenti. Uyuşturucu kartellerin bulunduğu bir yer. Çok endişeliyim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN