Rus İHA saldırısı endüstriyel tesiste yangına neden oldu

Rus İHA saldırısı endüstriyel tesiste yangına neden oldu

Rusya tarafından düzenlenen İHA saldırısında Ukrayna'nın Poltava şehri hedef alındı. Yetkililer saldırı nedeniyle endüstriyel bir tesiste yangın çıktığını belirtirken olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığını ifade etti.

Poltava Valisi Filip Pronin, Rus güçlerinin dün gece insansız hava araçlarıyla Poltava Bölgesine saldırmasının Kremençug kentinde bulunan bir sanayi tesisinde yangına neden olduğunu bildirdi.

Pronin'e göre saldırı endüstriyel bir tesisi hedef aldı ve 85 itfaiyecinin söndürmesini gerektiren büyük bir yangına neden oldu.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken Rusya, kış ayları boyunca Ukrayna'nın altyapısına yönelik hava saldırılarını artırdı.

Öte yandan 18 Şubat'ta Poltava Bölgesindeki bir sanayi tesisine Rus insansız hava aracı saldırısı gerçekleştirilmişti. 2 Şubat'ta düzenlenen bir saldırıda ise Poltava Bölgesindeki bir tahıl ambarı zarar görmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN