Rusya Ukrayna'nın Harkov kentine saldırdı

Rusya Ukrayna'nın Harkov kentine saldırdı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında bugün Harkov Bölgesi hedef alındı. Borova köyüne düzenlenen saldırı sonucu 70 yaşındaki bir erkeğin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Bölge valisi Oleh Syniehubov, Rusya bugün Harkov Bölgesindeki Borova köyüne saldırması sonucu 70 yaşındaki bir erkeğin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını bildirdi.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre Borova, Harkov Bölgesindeki Izium kasabasına yaklaşık 36 kilometre uzaklıkta ve Oskil Nehri'nin doğusunda yer alıyor.

Valinin bildirdiğine göre, son saldırı sonucunda bir yangın çıkması sonucu ev, arabalar, garaj ve ek binalar hasar aldı.

Syniehubov, yaralılar arasında üç çocuğun bulunduğunu söyledi. Enkazdan kurtarılan bir kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin Ekim 2022'de köyü özgürleştirmesinden bu yana Rusya, bölgedeki diğer yerleşimlerle birlikte Borova'yı da düzenli olarak bombalıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN