Rusya'nın Herson'a saldırısında 4 kişi öldü

Rusya'nın Herson'a saldırısında 4 kişi öldü

Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Rusya'nın bugün öğle saatlerinde Ukrayna'nın güneydeki Herson kentine yönelik bir saldırı başlattığını bildirdi. Saldırı nedeniyle en az dört kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı ifade edildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında ülkenin güneyinde bulunan Herson şehri hedef alındı.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko, Rusya'nın bugün öğle saatlerinde düzenlenen saldırıda Herson'da en az dört kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığını ifade etti.

Herson Askeri İdaresinin Başı Roman Mrochko, 45 ve 50 yaşlarındaki iki erkeğin arabada otururken hayatını kaybettiğini söyledi.

Öldürülen diğer kişilerin bir kadın ve 60 yaşında bir erkek olduğu bildirildi. Olayda yaralanan bir vatandaş ise hastaneye kaldırıldı.

Ukrayna Kuvvetlerinin Kasım 2022'de Herson'u ve Dnipro Nehri'nin batı kıyısındaki diğer bölgesel yerleşimleri özgürleştirmesinden bu yana Rusya, bölgeyi ağır bir şekilde vurmaya devam ediyor ve düzenli olarak sivil kayıplara neden oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN