Şaka değil gerçek! Eylül'ün ortasında kar fırtınası... Görenler 'Kıyamet mi geliyor?' dedi

Şaka değil gerçek! Eylül'ün ortasında kar fırtınası... Görenler 'Kıyamet mi geliyor?' dedi

Dünya üzerinde yaşanan hava olayları gündemde yer alıyor. Son yaşanan felaket ile birlikte film sahnelerine taş çıkaracak görüntüler paylaşıldı. Sosyal medyada viral olan kar fırtınası "Kıyamet mi geliyor?" sorusunu meydana çıkardı. Film sahnesi değil gerçek. İşte felaketin görüntüleri...

İklim değişikliğinin tüm dünyayı etkilemesiyle birlikte eylül ayında beklenmeyen hava olayları yaşanıyor. Küresel ısınmanın etkisiyle birlikte yaz mevsiminin oldukça sıcak ve kurak geçmesinin ardından, sonbaharın ilk ayında sert hava koşulları etkisini gösteriyor.

FELAKETLER BİTMEK BİLMİYOR

Dünya üzerinde yaşanan hava olayları gündemde yerini aldı. Felaket olarak nitelendirilen olaylar ile birlikte görüntüler yürek sızlatıyor. İklim değişikliği ve küresel ısınmanın etkisiyle, sert hava koşulları korkutucu görüntülere sebep olmaya başladı.

Son olarak, Yunanistan'da yaşanan kuvvetli yağış sonrası sel ve Libya'da yaşanan kasırga felaketinin ardından yeni bir felaket daha eklendi. Libya'da yaşanan kasırga felaketinin ardından on binlerce ölü ve on binlerce kayıp meydana gelirken, yeni bir kasırga için endişeler sürüyor. Bu kez film sahnelerine konu olan görüntüler Fransa'nın Peru ilçesinden geldi.

2-012.jpg

KIŞ ERKEN GELDİ

Felaket olarak nitelendirilen hava olayları sosyal medyada viral olmaya devam ediyor. Son paylaşılan görüntüler ile birlikte Fransa'nın Pau ilçesinde kar fırtınası çıktı. Sonbahar mevsimine yeni girilmesine rağmen korkutucu fırtına görüntüleri beklenmedik bir anda etkisini gösterdi.

Henüz eylül ayının ortalarında olmamıza rağmen, erken gelen kar fırtınası Fransa'da görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin altına, "Kıyamet mi geliyor?" soruları yorum olarak yapıldı. Görüntülerde kuvvetli rüzgar ve kuvvetli kar yağışının etkisi gözlemlendi. Seyir halindeki araçların zor durumları ise dikkat çekti.

İŞTE O ANLARA AİT GÖRÜNTÜLER

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN