Starbucks'ın domuz aromolı kahvesi gündem oldu! Ortalığı karıştıran kahveye büyük tepki: Çinlilere özel üretildi

Starbucks'ın domuz aromolı kahvesi gündem oldu! Ortalığı karıştıran kahveye büyük tepki: Çinlilere özel üretildi

Dünyanın en ünlü kahve zincirlerinden Starbucks'ın domuz aromalı kahvesi gündeme bomba gibi düştü! Domuz aromalı kahve adeta ortalığı karıştırdı! Çinlilere özel üretilen bu kahve büyük tepki uyandırdı...

Starbucks, Çin pazarında dikkat çekici bir hamleyle gündeme oturdu. Çin'in geleneksel festivali olan Ay Yeni Yılı için özel bir kahve hazırlayarak, domuz aromasıyla müşterilerin karşısına çıktı. Özel olarak üretilen bu kahvenin içeriğinde, espressoya kaynatılmış süt ve özel bir domuz sosu bulunuyor.

DOMUZ ETİ SOSLU KAHVENİN FİYATI 300 TL

Çin'de oldukça popüler olan Dongpo domuz etinin sosuyla tatlandırılan bu özel kahve, 10 Şubat'ta piyasaya sürüldü. Tek bir bardak için 68 Çin Yuanı (yaklaşık 300 TL) ödeniyor. Üstelik, içerisine bir parça domuz göğsü de eklenmiş.

domuz-aromali-kahve-1.jpg

"ONLARI BİR ARADA ASLA TÜKETEMEM"

Starbucks'ın özel kahvesi, özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Weibo gibi platformlarda, kahvenin fiyatı ve içeriği tartışma konusu oldu. Bir kullanıcı, kahvenin fiyatına dikkat çekerek, "Bu paraya bir porsiyon domuz eti yer, üstüne de başka bir kahve şirketinde iki latte içerim" yorumunu yaptı. Diğer bir kullanıcı ise, "Kahve ve domuz aynı anda midemde yan yana durabilir ama onları bir arada tüketemem" diyerek fikrini dile getirdi.

Öte yandan, Starbucks'ın özel kahvesi özellikle Wuhan şehrindeki Starbuck Reserve şubelerinde büyük ilgi gördü. Hubei eyaletinde tükenen kahve stokları, Changjiang Daily gazetesine bağlı Juipai News tarafından bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN