Suriye İsrail'in Şam'a fırlattığı füzeleri vurdu

Suriye İsrail'in Şam'a fırlattığı füzeleri vurdu

Suriye ordusu bir günden kısa süre içinde gerçekleşen ikinci saldırı hakkında açıklamada bulundu. Suriye Hava Savunmasının Şam kırsalına fırlatılan İsrail füzelerini bu sabah saatlerinde düşürdüğünü belirtti.

Suriye ordusu tarafından yapılan açıklamada, Suriye Hava Savunmasının Şam kırsalına fırlatılan İsrail füzelerini bu sabah saatlerinde düşürdüğünü belirtti.

Reuters’ta yer alan habere göre, Suriye ordusu hava saldırılarının işgal altındaki Golan Tepeleri yönünden gerçekleştirildiği ve bunun "bazı maddi kayıplara" yol açtığını bildirdi.

Dün Suriye, hava savunmasının Şam'ın batı eteklerinde yine Golan Tepeleri'nden kaynaklanan bir saldırı sırasında iki insansız hava aracını düşürdüğünü açıklamıştı. Ancak bu olayın sorumluluğunu açıkça İsrail'e atfetmekten kaçındı.

İsrail ordusu, yabancı medyadaki haberler hakkında yorum yapmadığını söyledi.
Aralık ayından bu yana İsrail saldırılarında aralarında üst düzey bir istihbarat generalinin de bulunduğu çok sayıda İran Devrim Muhafızı öldürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN