Tekneye çarptı, alabora oldu: Avustralya'da balina felaketi can aldı

Tekneye çarptı, alabora oldu: Avustralya'da balina felaketi can aldı

Avustralya’da balina felaketi meydana geldi. Balinanın çarptığı tekne alabora olurken, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Avustralya merkezli ABC News'te yayınlanan habere göre, sabah saatlerinde tekneyle Sydney’de açılan iki kişinin bulunduğu tekne, balinanın çarpması sonucu alabora oldu.

Teknede bulunan 1 kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Doktorlar, hastaneye kaldırılan teknedeki diğer kişinin durumunun stabil olduğunu söyledi. Polis, teknedeki iki kişinin aynı aileden olduğunu ve yakınlarının olaydan haberdar edildiğini aktardı.

YETKİLİLERDEN ‘100 METRE’ TAVSİYESİ

Yetkililer, balinaların genellikle zararsız olduğunu ancak bu tarz kazaların çok nadir de olsa yaşanabileceğini bu nedenle balinalardan en az 100 metre uzak durulması gerektiğini kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN