THY, Ukrayna uçuşlarını 21 Mart'a kadar iptal etti

THY, Ukrayna uçuşlarını 21 Mart'a kadar iptal etti

Rusya'nın Ukrayna'ya savaşı nedeniyle hava sahası kapatılan Ukrayna'nın seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları, bu süreyi 21 Mart'a kadar uzatılacağını duyurdu.

Rusya'nın Ukrayna'ya savaşı nedeniyle, hava sahası kapatılan Ukrayna'nın seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları bu süreyi 21 Mart'a kadar uzatılacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak THY resmi internet sitesinden yapılan duyurada, "24 Şubat-21 Mart 2022 (dahil) tarihleri arasındaki Ukrayna varış ve çıkışlı tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir. 24 Şubat 2022 ve öncesinde biletlenmiş, 24 Şubat-21 Mart 2022 tarihleri arasında Ukrayna varışlı veya çıkışlı uçuşu bulunan yolcularımıza değişiklik ve iade hakları tanımlanmıştır" denildi.

Havayolu şirketi Kişinev (Moldova) uçuşlarını 21 Mart'a, Rostov (Rusya) uçuşlarını da 20 Mart'a kadar iptal ettiğini de bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN