Trump'tan ikinci miting: Şirketine yönelik suçlamalara cevap verdi

Trump'tan ikinci miting: Şirketine yönelik suçlamalara cevap verdi

Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra ikinci mitingini Florida'da gerçekleştiren ABD eski Başkanı Donald Trump, şirketine yönelik yapılan suçlamaları hedef alarak demokratları hukuku yozlaştırmakla suçladı.

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Florida eyaletinin Sarasota kentinde miting düzenledi. Trump konuşmasında seçimi kazandığına ilişkin kanıtı olmayan iddialarını sürdürürken şirketi Trump Organizasyon hakkındaki suçlamalara cevap verdi.

'DEMOKRATLARI HUKUKU YOZLAŞTIRMAKLA SUÇLADI'

The Guardian’da yer alan habere göre, Trump’ın Florida mitingindeki gündemi Trump Organizasyonu hakkında iş kayıtlarında tahrif, sahtecilik, vergi dolandırıcılığı gibi 15 ayrı suçlamadan açılan dava oldu.

Trump, Demokratları hukuku yozlaştırmak ve silah haline getirmekle suçlayarak sözlerine şöyle devam etti:

New York’ta yaptıkları yargılama Üçüncü Dünya ülkelerinde göreceklerinize benzer. Siyasi muhaliflerini hedef alan komünist diktatörlüğe benziyor. Radikal solun “Amerika’yı Yeniden Harika Yapalım” hareketimizi durdurmak için yapmayacağı şey yok

Trump, New York savcılarının 2007-2008 ekonomik krizinde sonra hiçbir şirketin peşine düşmediğini, Hillary Clinton ve ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ı hedef almadığını iddia etti ve şöyle devam etti:

Ne kadar kötü olursa olsun Demokratları yalnız bırakıyorlar. Hükûmetin her türlü gücüne benim, ailemin ve harika çalışanlarımın üzerine kullanıyorlar. Sizin için ne kadar sert mücadele edersem o kadar sert bir şekilde peşimden geliyorlar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN