Türk tasarımcı Peyman Umay, New York’taki Mavi Ceket Moda defilesinde

Türk tasarımcı Peyman Umay, New York’taki Mavi Ceket Moda defilesinde

Türk modacı Peyman Umay, tasarladığı bir takım elbiseyle, CNN sunucusu Don Lemon, bilim adamı Bill Nye ve komedyen Mario Cantone’un podyuma çıktığı “Blue Jacket Fashion Show”da (Mavi Ceket Moda Defilesi) yer aldı.

Moda tasarımcısı Frederick Anderson ve iş insanı Laura Miller tarafından prostat kanseri konusunda farkındalığını desteklemek için başlatılan yıllık moda etkinliği, Mavi Ceket Moda Defilesi Manhattan’daki Moonlight Stüdyoları’nda yapıldı.

Defile, Gustavo Moscoso tarafından tasarlanan takım elbiseyle podyumda dans eden “Sex and the City” yıldızı Mario Cantone’la başlarken, CNN sunucusu Don Lemon, süper model Alex Lundqvist, aktör Dominic Fumusa ve “America’s Next Top Model” jüri üyesi Nigel Barker de podyuma çıkan ünlüler arasında yer aldı.

cxxcx.jpg

Fashion Group International (FGI) tarafından "Yükeselen Yıldız" tasarımcıları arasına seçilen Türk modacı Peyman Umay'ın tasarladığı bir takım elbise de defilede gösterilirken, elbiseyi podyumda New York 1'ın ödüllü genç muhabiri Louis Finley giydi.

Irksal eşitsizliklere ve yetersiz hizmet alan topluluklarda başta olmak üzere prostat kanserini konusunda farkındalığı artırmak için moda, eğlence, spor, sağlık ve medya dünyasını birleştiren defilenin bu yıl yedincisi gerçekleştirildi.

Johnson & Johnson’ın Janssen İlaç Şirketlerinin bir parçası olan Janssen Oncology tarafından desteklenen yıllık bağış toplama defilesi, tüm geliri kar amacı gütmeyen aktivist kuruluş Zero: The End of Prostate Cancer’a bağışlanırken, Mount Sinai Hastanesi ve Montefiore Tıp Merkezi tarafından sağlanan PSA testi ile davetliler ilk kez yerinde prostat kanseri taramasından geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN