Ukrayna Parlamentosu üyesinin evi bombardımanda hasar gördü

Ukrayna Parlamentosu üyesinin evi bombardımanda hasar gördü

Rusya ve Ukrayna arasında süren karşılıklı saldırılarda kentlerde hayat olumsuz etkilenirken insanlar ölümle burun buruna geliyor. Ukrayna Parlamentosu Üyesi Rudik, bombardıman sonucunda evinin hasar gördüğünü bildirdi.

Rusya-Ukrayna arasında süren savaşta zaman zaman tansiyon yükseliyor. Kent merkezlerine kadar ulaşan hava saldırılarılar yaşamı olumsuz etkiliyor. Ukrayna Parlamentosu Üyesi ve Holos Partisi’nin lideri Kira Rudik, Rusya’nın bombardımanında evinin hasar gördüğünü ve hafif yaralandığını söyledi.

1kapak-004.jpg
Kira Rudik

'KISMEN ENKAZ HALİNDE'

Rudik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Evim şu anda kısmen enkaz halinde. Bir cephede pencere kalmadı. Hafif yaralarım var ama hayattayım. Rusya, bunu ödeyeceksin” dedi.

1kapak-005.jpg

Rudik’in paylaştığı fotoğraflarda pencerenin patlamanın etkisiyle odanın içine düştüğü, yerlerde ise cam kırıklarının olduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN