Ukrayna'da asker güvenlik görevlilerine ateş açtı: 5 ölü, 5 yaralı

Ukrayna'da asker güvenlik görevlilerine ateş açtı: 5 ölü, 5 yaralı

Rusya ile arasındaki kriz nedeniyle dünyanın gündeminde olan Ukrayna'daki bir füze fabrikasında, bir asker güvenlik görevlilerine ateş açtı. Beş kişi hayatını kaybetti, beş kişi ise yaralandı.

Rusya'yla Batılı ülkeler arasında yaşanan kriz nedeniyle tüm dünyanın gözünün çevrildiği Ukrayna'da bu sabah bir füze fabrikasında bir asker bilinmeyen bir sebeple güvenlik görevlilerine ateş açtı. Saldırıda beş güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği, beşinin ise yaralandığı açıkladı.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre, olayın, sabah erken saatlerde, Dnipro'daki Pivdenmash füze fabrikasında, güvenlik görevlilerine silah dağıtıldığı sırada meydana geldiği belirtildi. Polis, Ulusal Muhafız gücüne mensup olan ve saldırıdan sonra firar eden askeri arıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN