Ünlü Yunan kayakçı çığ altında kalarak hayatını kaybetti

Ünlü Yunan kayakçı çığ altında kalarak hayatını kaybetti

Bulgaristan'ın Borovets kayak merkezinde çığ meydana geldi. Üç arkadaşı ile beraber Bulgaristan'ın Borovets bölgesine kayak yapmaya giden 36 yaşındaki ünlü kayakçı Konstantins Momtsis'in çığ altında kalarak hayatını kaybettiği açıklandı

Bulgaristan'ın Borovets kayak merkezinde çığ nedeniyle bir grup kayakçı çığ altında kaldı.

Greek Reporter'da yer alan habere göre olay, dün öğleden sonra Markucuk bölgesinde meydana geldi ve ardından, ilk başta kayıp olduğu bildirilen Yunanistanlıyı bulmak için bir kurtarma operasyonu başlatıldı.

Çığın yaklaşık 150 metre uzunluğunda ve yaklaşık 30 metre genişliğinde olduğu tahmin edilirken, 15'ten fazla dağ kurtarıcısı ve dört arama köpeği, karda daha önce kaybolan kişiye dair herhangi bir iz bulmak üzere görevlendirildi.

Sporcu Konstantins Momtsis'in çığ altında kalarak hayatını kaybettiği açıklandı. 36 yaşındaki Momtsis'in cesedi, arama çalışmalarının ardından dün bulundu.

Üç arkadaşı ile beraber Bulgaristan'ın Borovets bölgesine kayak yapmaya giden Momtsis'in, pistin en dik kısmından aşağı inerken çığ altında kaldığı belirtildi. Beraberindeki üç arkadaşının kurtulduğu ancak 36 yaşındaki Momtsis'in kurtarılamadığı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN