Prenses Diana'yı Hiç Böyle Görmediniz. Öyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı Ki...

Prenses Diana'yı Hiç Böyle Görmediniz. Öyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı Ki...

Ölümünün üzerinden yaklaşık 24 yıl geçse de, dünyanın kalbini kazanmış olan Prenses Diana halen popülerliğini korumakta. Bizde haberimizde Prenses Diana'nın medyada çok yer almamış resimlerini derledik...

Prenses Diana, öldüğü sırada dünyanın en çok fotoğrafı çekilen kadınlarından biriydi. 1980'lerde ve 1990'larda paparazzilerin gittiği her yerde onu takip ettiği ortaya çıktı. O vefat ettiğinde, tüm dünya onun kaybına ağladı.Her zaman ilgi odağındaymış gibi görünse de, büyüleyici hayatına ve kariyerine yakından bir bakış sağlayan birkaç nadir fotoğrafa sahibiz. Diana'nın ölmeden hemen önce çekilmiş ve özel bir yanını yansıtan şu fotoğraflarına bir göz atın...

ÇOCUKLARIYLA KAYAK YAPARKEN

Prenses Diana, Prens William ve Prens Harry şu anda kayak yaptıkları Avusturya'da tatildeler. Fotoğraf Harry sadece dokuz yaşındayken çekildi! Ne kadar sevimliydi? Kitap ilk olarak 1994 yılında yayınlandı.

skiing.jpg

ARABAYA BİNERKEN

Bu, Lady Diana Spencer'ın 1960'larda çekilmiş son derece ender bir fotoğrafı. O kadar zarif bir görünümü var ki!

entering-the-car.jpg

MAYINDAN KURTULANLARLA

Diana, birçok insan için büyük bir insani ve rol modeldi. Bu alışılmadık fotoğraf 1997 yılında Angola'da mayın kurbanlarını ziyaret ederken çekildi.

volunteering-with-the-red-cross.jpg

AFACAN HARRY!

Harry alametifarikası hareketlerinden birini yapıyor! Buckingham Sarayı çevresinde toplanan kalabalığa sırıtıyor ve dilini çıkarıyor.

green-outfit.jpg

RAİNE İLE

Bu fotoğrafta Raine Spencer, üvey kızı Prenses Diana ile birlikte resmedilmiştir. Prenses Diana'nın ölümünün ardından, onunla olan sert ilişkisi nedeniyle medya tarafından “kötü üvey anne” olarak adlandırıldı.

basliksiz-11.jpg

TEKNEDE

Talihsiz gerçek şu ki, bu fotoğraf Prenses Di'nin ölümünden sadece birkaç gün önce çekildi. Yeni sevgilisi Dodi Rayed'in yanındaydı. Milyoner bir Mısırlı işadamının oğludur. Fransa'nın güneyinde pastoral bir tatil gibi görünen bir tatili tamamladıktan sonra, ikisi birkaç gün sonra Diana'nın hayatına mal olan bir araba kazası geçirdiler.

on-the-boat.jpg

SAÇLARI OLDUKÇA DİKKAT ÇEKİCİ

Prenses Diana'nın saçı konusu sık sık haberlerde yer aldı. Bu onun 1988'de çekilmiş ikonik bir fotoğrafı. Katıldığı Melbourne'deki bir devlet resepsiyonunda yeni saç stilini sergilerken gözleri parlıyor.

basliksiz-13.jpg

KUMSALDA ÇOCUKLARI İLE MUTLU GÖRÜNÜYOR

Prenses Diana, iyi vakit geçirmek için sıcak havalardan yararlanıyor. Hayvan desenli mayosu harika.

on-the-beach.jpg

AVCI ÇİZMELERİ

Prenses Diana, bir moda trendi belirleyicisi olarak biliniyordu. Popüler bir moda trendi haline gelmeden çok önce Hunter botları giydi. Onlara kesinlikle bayılıyoruz!

basliksiz-14.jpg

AİLECEK BİRLİKTELERKEN

Bu 1983 fotoğrafında, Prenses Diana, Kensington Sarayı'nda Prens William'ı taşırken görülüyor. Charles'ın kucağında ise Harry görülüyor. O zamanlar sadece Harry 8 aylıktı ve çok sevimliydi!

basliksiz-15.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN