Yağmur yağdı, umursamadı; 21 saat boyunca hareketsiz bekleyen adamın derdi buymuş...

Yağmur yağdı, umursamadı; 21 saat boyunca hareketsiz bekleyen adamın derdi buymuş...

Çin'de genç bir adam saatlerce yere kapanmış vaziyette yağmura ve etrafında toplananlara aldırış etmeden durdu. Polisin bile gelip soruşturduğu olayın sebebi daha sonra anlaşıldı.

Çin'de bir adam, bütün bir geceyi yağmurda diz çökerek geçirdiği için Çin sosyal medyasında viral oldu.

Kimliği belirsiz adam, 28 Mart günü saat 13.00'ten ertesi gün saat 10.00'a kadar, Sichuan eyaletinin Dazhou kentindeki eski kız arkadaşının ofis binasının önünde bir buket çiçekle dizlerinin üzerinde 21 saat geçirdi.

cinli-adam-21-saat3.jpg

SEVGİLİSİNE YALVARDI

Genç adam eski sevgilisine onu geri alması için yalvarırken, çevredekiler video çekmek için etrafına toplandı ve oradan kalkması için onu teşvik etti.

South China Morning Post'taki habere göre, Li soyadlı bir adam "Birçoğumuz onu kalkıp gitmeye ikna etmeye çalıştık" Ona 'Diz çöküp beklemen gerekmiyor. Kız arkadaşın gelmek istemiyor ama sen hala buradasın ve itibarını kaybediyorsun' dedik." şeklinde konuştu.

cinli-adam-21-saat2.jpg

POLİS GELDİ

Yoldan geçenler olayı polise bildirdi, olay yerine gelen polis de genci oradan uzaklaşmaya ikna etmek için çalıştı. Polisin verdiği bilgiye göre gencin kız arkadaşı ondan birkaç gün önce ayrılmış ve genç adam da sevgilisinden af dilemek istiyor, onu geri istiyordu. Memurlar ona yaklaştığında, gencin "Burada diz çökmem yasak mı? Yasadışı değilse, lütfen beni rahat bırakın.” dediği belirtildi.

cinli-adam-21-saat5.jpg

SEVGİLİSİ GELMEDİ

Öte yandan çevrede oturan Li, adamın kaldırımda diz çöktüğü sırada uzun süre yağmur yağdığını kaydetti ve ertesi sabah "muhtemelen artık soğuğa dayanamadığı için" oradan ayrıldığını sözlerine ekledi.

cinli-adam-21-saat4.jpg

SOSYAL MEDYADA KINANDI

Adamın umutsuz yalvarışları Çin sosyal medya platformu Weibo'da viral oldu ve birçok kullanıcı gencin bu "aşırı" hareketini kınadı.

Bazı kullanıcılar “Bu şekilde davranırsan, senden nefret eder. Daha fazla özgüvene sahip ol. Onu ancak kendini geliştirerek yanında tutabilirsin," diye yorumlar yazdı.

Bir diğer kullanıcı ise "Bu bir aşk gösterisi değil, suçluluk duygusuyla yapılman bir hareketi andırıyor” şeklinde yorum yaptı.

Bir başkası ise “Kız kendi güvenliğini sağlamalı ve gerektiğinde çantasına meşru müdafaa için bir şeyler koymalı. Bu adamın hareketleri çok aşırı, bu ürkütücü bir davranış" diyerek gencin eski sevgilisini uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN