Yerçekimi azalıyor havada süzüleceğiz

Yerçekimi azalıyor havada süzüleceğiz

Dünyada yer çekiminin azalmasından koku yayan televizyona, medya kuruluşlarının 1 Nisan şakaları okuyanları bir an şoke etti. BBC, yer çekiminin azaldığını hisseden kişiler tarafından telefonlar almaya başladı. Bir kişi yer çekiminin azalması nedeniyle yerden yükseldiğini ve başını tavana çarptığını söyledi.

İngiltereli ünlü gökbilimci ve Gece Gökyüzü programının sunucusu Patrick Moore, 1976’da Plüton gezegeninin Jüpiter’in arkasına geçeceğini, bunun da Dünya’daki yer çekimini geçici olarak azaltacağını açıkladı. BBC Radyo 2’de program yapan Moore, 1 Nisan sabahı dünyada yer çekiminin azalması nedeniyle insanların havada süzülebileceğini belirtti. BBC, yer çekiminin azaldığını hisseden kişiler tarafından telefonlar almaya başladı. Bir kişi yer çekiminin azalması nedeniyle yerden yükseldiğini ve başını tavana çarptığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN