EBA ders programı belli oldu mu? 30 Ağustos-18 Eylül uzaktan eğitim haftalık ders programı

EBA ders programı belli oldu mu? 30 Ağustos-18 Eylül uzaktan eğitim haftalık ders programı

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Ağustos - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak Eğitim Bilişim Ağı (EBA) aracılığıyla uzaktan yapılacak eğitim için haftalık ders programını açıkladı. Öğrenciler tatilin son gününü tadını çıkarırken bir yandan da eğitimde yeni sezona hazırlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "31 Ağustos tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz. 21 Eylül'de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda yüz yüze eğitimin başlamasına karar verdik" açıklamasında bulunmuştu. İşte, '30 Ağustos-18 Eylül uzaktan eğitim EBA ders programı'...

'EBA ders programı belli oldu mu?', '2020-2021 uzaktan eğitim EBA ders programı nasıl açıklandı mı?' sorularının yanıtlarını ve 'EBA TV ders programı öğrenme ekranı' bilgilerini sayfamızda aktardık. Milyonlarca öğrenci 2020-2021 eğitim-öğretim sezonunun ilk dersini 31 Ağustos Pazartesi günü EBA TV üzerinden uzaktan eğitim modeli ile gerçekleştirecek. Dersler, okullarda yüz yüze eğitime başlanacağı 21 Eylül Pazartesi gününe kadar EBA TV üzerinden devam edecek. Detaylar haberimizde...

EBA TV DERS PROGRAMI BELLİ OLDU MU?

Yeni eğitim-öğretim yılı yarın uzaktan eğitimle başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, TRT EBA TV ders programını açıkladı. EBA TV canlı ders yayını, 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Eylül 2020 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı, TRT EBA TV haftalık ders programını açıkladı. MEB'in ders programına ilişkin açıklaması şöyle:

"2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı, Uzaktan Eğitim ile Başlıyor! TRT EBA TV'de yeni döneme hazırlık için düzenlediğimiz ders programlarıyla sizlerleyiz. Ayrıntılar eba.gov.tr ve uzaktanegitim.meb.gov.tr'de."

31 AĞUSTOS - 18 EYLÜL 2020 EBA HAFTALIK DERS PROGRAMI

EBA TV NASIL İZLENİR? EBA TV UYDU FREKANSI

TRT EBA TV İlkokul: TÜRKSAT KabloTV - 932. kanal

TRT EBA TV Ortaokul: TÜRKSAT KabloTV - 933. kanal

TRT EBA TV Lise: TÜRKSAT KabloTV - 934. Kanal

TRT EBA TV İlkokul HD: TÜRKSAT KabloTV - 465. kanal

TRT EBA TV Ortaokul HD: TÜRKSAT KabloTV - 466. kanal

TRT EBA TV Lise HD: TÜRKSAT KabloTV - 467. Kanal

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? (EBA GİRİŞ EKRANI)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN