EBA giriş ekranı | TRT EBA ders saatleri 22 Eylül 2020 Salı ilkokul, ortaokul, lise

EBA giriş ekranı | TRT EBA ders saatleri 22 Eylül 2020 Salı ilkokul, ortaokul, lise

'EBA girişi nasıl yapılır?' sorusunun yanıtı, yaşanan yoğunluk nedeniyle Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemine giriş yapamayan öğrenciler ve öğretmenler tarafından merak edildi. Peki, 'EBA neden çöktü?' İlkokul, ortaokul, lisede yüz yüze eğitim başladı fakat koronavirüs (corona virüsü) nedeniyle okula gitmeyi tercih etmeyen öğrenciler ve veliler, uzaktan eğitimi 'TRT EBA canlı ders' ile takip ediyor. İşte, '22 Eylül Salı ilkokul, ortaokul, lise ders programı'...

'TRT EBA TV ilkokul, ortaokul, lise canlı ders saatleri' internette araştırılıyor. Uzaktan eğitim sürecinin devam etmesiyle Milli Eğitim Bakanlığı EBA canlı ders saatlerini içeren haftalık ders programını paylaştı. 'EBA çöktü mü?' sorusunun merak edilirken; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 'EBA canlı ders giriş ekranı' bilgisini, yaşanan yoğunluk nedeniyle yeniden internette araştırılıyor. İşte, 'TRT EBA 22 Eylül ders programı saatleri'...

EBA GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrencinin yaşadığı ili seçerek ve bulunduğu sınıf seviyesi belirleyerek 22 Eylül 2020 Salı günü itibariyle canlı ders saatlerini öğrenmek mümkün.

1.-4. sınıflar ve hazırlık sınıfları için pazartesi-cumartesi günleri dahil her gün 08.30 - 20.20 arası istenilen saatte 'canlı ders' açılabilir.

EBA GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

22 EYLÜL İLKOKUL CANLI DERS SAATLERİ

22 EYLÜL ORTAOKUL CANLI DERS SAATLERİ

22 EYLÜL LİSE CANLI DERS SAATLERİ

EBA TV İLKOKUL CANLI DERS İZLE

EBA TV ORTAOKUL CANLI DERS İZLE

EBA TV LİSE CANLI DERS İZLE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN