Edirne'de kaza yapan şahıslar kaçtı

Edirne'de kaza yapan şahıslar kaçtı

Edirne’de bariyerlere çarparak yan yatan araçtan sağ olarak kurtulan 2 kişi polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçtı.

Edirne Zübeyde Hanım Caddesi’nde tek şeritli yolda giden 22 EK 268 plakalı araç, bariyerlere çarptı. Çevredeki vatandaşlar kazalı aracı görünce durumu polise bildirdi. Araç çarpmanın etkisiyle takla attı ve büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi olay yerinden kaçtı. Gece 04:00’da kaza nedeniyle aksayan trafik, maddi hasarlı aracın çekiciyle yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EDİRNE/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN