1 milyon 750 bin TL'ye süper lüks sıfır araba! Yeni araba alacaklar bu fırsatı kaçırmasın

1 milyon 750 bin TL'ye süper lüks sıfır araba! Yeni araba alacaklar bu fırsatı kaçırmasın

Yeni sıfır kilometre otomobil almayı düşünenlere harika bir fırsat! 1 milyon 750 bin TL'ye süper lüks sıfır otomobil! Bu fırsat kaçmaz...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Lexus’un yüzde 100 elektrikli SUV modeli UX 300e, Türkiye’de 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 440 km menzil sunan bu çevreci araç, üstün donanım seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Premium otomobil üreticisi Lexus, otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak yeni bir modelle Türkiye pazarına giriş yaptı. Yüzde 100 elektrikli SUV modeli UX 300e, 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Tek şarjla 440 km menzil sunabilen bu çevreci SUV, 150 KW (204 PS) güç ve 300 Nm tork değerlerine sahip.

LÜKS VE ÇEVRE DOSTU: LEXUS UX 300E

whatsapp-image-2024-05-25-at-14-02-53-1.jpeg

Lexus UX 300e, C-SUV sınıfında yer alıyor ve sunduğu üstün özelliklerle dikkat çekiyor. Elektrikli motoru sayesinde sessiz ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunan UX 300e, yüzde 10’luk ÖTV dilimine girerek vergi avantajı sağlıyor. Türkiye’de Executive ve Exclusive olmak üzere iki donanım seviyesiyle satılan modelin, Executive versiyonu 1 milyon 750 bin TL, Exclusive versiyonu ise 1 milyon 920 bin TL’den alıcı buluyor.

EV TİPİ ŞARJ ÜNİTESİ HEDİYESİ

Lexus, UX 300e modelini satın alan müşterilerine ev tipi şarj ünitesi de hediye ediyor. Bu sayede kullanıcılar, araçlarını evlerinde rahatça şarj edebilecekler. Lexus’un sunduğu bu avantaj, elektrikli araç kullanımını daha pratik hale getiriyor.

lexus.jpg

UZUN MENZİL VE YÜKSEK PERFORMANS

Lexus UX 300e, tek şarjla 440 km menzil sunarak uzun yolculuklarda bile kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor. 150 KW (204 PS) güç ve 300 Nm tork değerleriyle yüksek performans sağlayan bu model, elektrikli araçlarda performanstan ödün vermek istemeyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARA İLGİ ARTIYOR

Lexus’un yeni modeli UX 300e, çevre dostu ve ekonomik sürüş özellikleriyle dikkat çekiyor. Elektrikli araçların yaygınlaşması ve sunduğu avantajlarla, otomobil severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Lexus UX 300e, Türkiye pazarında elektrikli SUV segmentinde önemli bir yer edinmeye aday.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN