1 milyon altında araç fırsatı! Uygun fiyatlı sıfır araç sahibi olmak için son şans! Kia Picanto güncel fiyatları…

1 milyon altında araç fırsatı! Uygun fiyatlı sıfır araç sahibi olmak için son şans! Kia Picanto güncel fiyatları…

Ocak ayının bitmesine kısa bir süre kala sıfır araç sahibi olmak isteyenler güncel fiyat listelerini araştırmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı araç almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. Kia Picanto'dan kaçırılmayacak fırsat. İşte Kia Picanto güncel fiyat listesi…

Şubat ayı ile birlikte güncellenmesi beklenen listelerden önce araç almak isteyenler fiyat listelerini araştırıyor. Perşembe günü güncel listelerin değişmesi beklenirken artan araç fiyatlarına rağmen düşük fiyatlarıyla piyasada dikkat çeken KIA, Picanto model aracında fiyatları duyurdu. İşte Kia Picanto güncel fiyat listesi…

PAZAR PAYI BÜYÜDÜ

Sıfır kilometre otomobil pazarında sürekli bir artış yaşayan Kia, otomobil üretiminde müşteri ihtiyacına yönelik yeni modelleri ile sektörde yer almaya devam ediyor. SUV model araçlarıyla dikkat çeken firma uygun fiyatlı araçlarıyla da merak uyandırıyor. Kia Picanto model aracında uygun fiyat yüksek performans sağlarken fiyat listeleri de dikkat çekiyor.

Alt segmentte üretilen araçlarda düşük fiyatlar dikkat çekerken araçlara talepte her geçen gün artıyor. Özellikle son yıllarda düşen alım gücü vatandaşların araç sahibi olma hayalini de rafa kaldırırken uygun fiyatlı araçlar merak uyandırıyor.

kia-picanto-1.jpg

KIA PİCANTO FİYAT LİSTESİ

  • Kia Picanto için firma tarafından açıklanan fiyat listesi şu şekilde:
  • Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Feel: 813.000 TL
  • Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Cool: 858.000 TL
  • Kia Picanto 1.2L 84 PS AMT Benzin Feel: 858.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN