15 milyon kişiye 5 bin TL ikramiye müjdesi! O tarihte hesaplara yatacak, cüzdanlar dolup taşacak

15 milyon kişiye 5 bin TL ikramiye müjdesi! O tarihte hesaplara yatacak, cüzdanlar dolup taşacak

Emekli maaşlarında flaş gelişme! Milyonlarca emekli maaşlarına ek zam beklerken güzel haber az önce duyuruldu. Emeklilere bayram ikramiyesi geliyor 15 milyon kişiye 5 bin TL ikramiye verilecek. Peki emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Kimler 5 bin liralık bayram ikramiyesinden yararlanabilecek? İşte detaylar haberimizde...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in emekli maaşlarına ek zam müjdesi sonrası bir güzel haber daha geldi. Milyonlarca emekli bu haberler havalara uçacak. Bakan Şimşek'in açıklamaları sonrası 'Emekli maaşlarına ek zam ne kadar gelecek? Emeklilere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?' soruları merak konusu olurken Gazeteci Cem Küçük'ten kulis bilgisi geldi. 15 milyon kişiye 5 bin TL ikramiye verilecek! O tarihte hesaplara yatırılmaya başlanacak. Peki bu ikramiyelerden kimler yararlanabilecek? İşte ayrıntılar...

fgfgf-7.jpg

BAKAN ŞİMŞEK'TEN ZAM MÜJDESİ

Geçtiğimiz günlerde ekonomide 3 yıllık yol haritası Orta Vadeli Program (OVP) ile çizilmiş ve emekliye ek zam için düğmeye basılmıştı. Emekliye zam düzenlemesi için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "En düşük emekli maaşı için Cumhurbaşkanımız bize talimatı verdi. Konu hakkında çalışıyoruz." demiş ve milyonlarca emekliyi heyecana boğmuştu. Vatandaşlar 'Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi.

ghhghghg-78.jpg

5 BİN TL İKRAMİYE VERİLECEK! O TARİHTE HESAPLARINIZI KONTROL EDİN

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gazeteci Cem Küçük, emeklilere müjdeli haber verdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 15 milyon emekliye 5 bin TL bayram ikramiyesi verileceği belirten Küçük, "AK Parti emekli vatandaşlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel ikramiye verecek. Genel Merkez'de önceki gün gerçekleştirilen MYK toplantısında ana gündem maddelerinden biri, sayıları 15 milyonu bulan emeklilerin yaşadığı sıkıntı oldu. Edinilen bilgilere göre, toplantıda parti kurmayları, sahada emekli vatandaşların geçinememekten şikâyet ettiğini, maaşlarda iyileştirme yapılması yönünde çok sayıda talep aldıklarını dile getirdi." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN