16 milyon emeklinin beklediği seyyanen zam açıklaması geldi! AK Parti Grup Başkanı son noktayı koydu

16 milyon emeklinin beklediği seyyanen zam açıklaması geldi! AK Parti Grup Başkanı son noktayı koydu

Bir süredir tartışma konusu haline dönüşen seyyanen zam konusuna açıklama geldi. 16 milyonun heyecanlı bekleyişin de sona gelindi. Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler seyyanen zam Tartışmalarına son noktayı koydu. İşte seyyanen zamda tartışmalarındaki son gelişmeler…

Hem vatandaşların hem de muhalefetin uzun süredir gündeminde yer alan seyyanen zam tartışmaları devam ederken AK Parti cephesinden açıklama gecikmedi. Katıldığı bir canlı yayın programında seyyanen zam tartışmalarını sonlandıracak açıklamalarda bulunan AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler, 5 bin 10 bin rakamlarını netleştirdi. İşte seyyanen zamda tartışmalarındaki son gelişmeler…

EMEKLİNİN BEKLEYİŞİ SONA ERDİ

16 milyon emekli tarafında merakla beklenen seyyanen zam tartışmalarında sona gelindi. Katıldığı bir canlı yayın programında tüm detayları anlatan AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler, seyyanen zam tartışmalarındaki son gelişmeleri aktardı.

emekli-para.jpg

Programda geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşmasındaki sözleri hatırlatan moderatör Kemal Doğan, 5.000 TL'lik seyyanen zammı yetersiz olduğunu belirterek 7000-10.000 gibi bir rakam verilmesi gerektiği sözlerini işaret etti. Gündemde böyle bir çalışma olup olmadığına soran Doğan'a yanıt Abdullah Güler'den geldi.

Abdullah Güler, meclisin ara tatilde olduğunu belirterek insanlara böyle sözler vererek hayal kırıklığına uğratmamak gerektiğini söyledi. Bu tür açıklamalarda ciddiyet ve saygının önemli olduğuna değinen Güler, şu anda gündemde seyyanen zamla ilgili bir çalışmanın bulunmadığını aktardı.

para-1.jpg

Abdullah Güler, “Bakanlığımızın bundan sonraki dönemler içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın arz edeceği herhangi bir çalışma gelirse biz de haberdar olacağız. Ama bizim elimizde öyle dedikleri gibi 5 binlik 10 binlik çalışmamız yok. Maalesef ama bunu neye göre söylediler hangi rakamları neye göre kıstas alıyorlar hangi bütçe imkanlarına kıstas alıyorlar maalesef bu konuda benim bilgim yok” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN