50 yıllık efsane Polo'dan tarlalara damga vuracak yeni model! Volswagen bu arabayı çiftçilere özel üretti

50 yıllık efsane Polo'dan tarlalara damga vuracak yeni model! Volswagen bu arabayı çiftçilere özel üretti

Dünya üzerinde bilinen ve sevilen bir marka olan Volkswagen, bu kez de çiftçiler için bir üretime başladı. 50 yıllık efsane Polo, şimdi de tarlalara damga vuracak. İşte efsane markanın yeni modeli…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler devam ederken bu kez de çiftçilere özel yeni bir adım atıldı. Volkswagen’in efsane modeli Polo, tarlalara damga vuracak yeni bir modelle gündeme geldi. Yerden yüksek tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken model, römork bağlantısıyla da resmen çiftçilere özel bir üretim olarak karşımıza çıkıyor.

yeni-proje-35.jpg

50. YILA ÖZEL YENİ MODEL

Volkswagen, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Polo modelinin 50. yılına özel olarak, çiftçilerin zorlu koşullarında yanında olacak yeni bir versiyonunu tanıttı: Volkswagen Polo Robust. Özel olarak geliştirilen bu model, özellikle bozuk arazilerde uzun saatler geçiren çiftçilere yönelik tasarlanmış. Normal Polo modelinden farklı olarak Polo Robust, yerden yüksekliği artırılmış bir yapıya sahip ve bu özelliği ile dikkat çekiyor.

yeni-proje-36.jpg

RÖMORK BAĞLANTI NOKTASI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Volkswagen Polo Robust, çiftçilerin günlük kullanımlarında karşılaşabilecekleri zorluklara dayanıklı olacak şekilde tasarlandı. Araç, temizliği kolay olan vinil döşeme koltuklara ve yine kolay temizlenebilen kauçuk paspaslara sahip. Bu detaylar, çiftçilerin araç içi temizliğini kolayca yapabilmesi için düşünülmüş. Ayrıca, aracın römork bağlantı noktası bulunuyor; bu, çiftçilerin ekipman ya da mahsul taşıma ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik pratik bir çözüm sunuyor.

yeni-proje-37.jpg

Polo Robust, gücünü 1-litrelik benzinli motorundan alıyor. Bu motor 84 beygir güç ve 101 Nm tork üretiyor. Bu güç değerleri, aracın büyük yükler çekecek kadar güçlü olmadığını gösterse de, çiftçilik faaliyetleri için yeterli pratikliği ve verimliliği sağlayacak düzeyde. Araç, sadece beş ileri manuel vites seçeneği ile sunuluyor ve güç, ön tekerleklere aktarılıyor.

yeni-proje-38.jpg

ZORLU ARAZİ KOŞULLARINA UYGUN

Volkswagen Polo Robust, özellikle bozuk ve zorlu arazi koşullarında çalışan çiftçilere yönelik olarak geliştirilmiş bir model olarak ön plana çıkıyor. Polo serisinin bu özel versiyonu, Volkswagen'in farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor. Çiftçilerin zorlu koşullarda rahat ve pratik bir kullanım deneyimi yaşamalarını hedefleyen Polo Robust, Brezilya pazarında yerini aldıktan sonra, benzer koşullara sahip diğer pazarlarda da ilgi görebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN