7.412 TL veren tapuyu kapacak! Milli Emlak’tan son Ocak ayı fırsatı: O tarihe kadar alan aldı

7.412 TL veren tapuyu kapacak! Milli Emlak’tan son Ocak ayı fırsatı: O tarihe kadar alan aldı

Ucuza arsa satışlarıyla dikkat çeken Milli Emlak’tan yeni fırsat geldi. Bu sefer 7.412 TL veren tapuyu kapacak. İşte, Mili Emlak’tan son Ocak ayı fırsatı dedirten o satışın detayları…

Ucuz yollarla yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak, yeni arsa satışını duyurdu. 7.412 TL’ye arsa sahibi olmanızı sağlayacak Milli Emlak’ın satışlarla ilgili detayları haberimizin devamında…

MİLLİ EMLAK’TAN UYGUN FİYATLI ARSA SATIŞI

Milli Emlak Ocak ayı bitmeden bir bomba daha patlattı. Bitlis’te arsa satışını resmen duyuran Milli Emlak, 7.412 TL’ye tapu sahibi olmanızı sağlıyor.

milli-emlak-arsa-satisi-bingol-1.jpg

Arsanın satışı 30 Ocak günü saat 09:40 itibari ile başlarken detaylı bilgiler Milli Emlak resmi web sitesinde paylaşıldı. Milli Emlak tarafından satışa çıkan tüm arsalarda olduğu gibi bu arsa da 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV’den muaf tutulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN