Adana’dan İstanbul’a, Van’dan Yalova’ya! TOKİ arsaları 24 ilde satışa çıktı: Üstelik KDV ödeme derdiniz de olmayacak

Adana’dan İstanbul’a, Van’dan Yalova’ya! TOKİ arsaları 24 ilde satışa çıktı: Üstelik KDV ödeme derdiniz de olmayacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut satışlarının yanı sıra uygun fiyatlı arsa satışıyla da dikkat çekiyor. 24 ilde yeni arsaları satışa çıkaran TOKİ, %25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunuyor. İşte, TOKİ arsa satışlarıyla ilgili detaylar…

TOKİ, 24 ilde bulunan 231 arsayı açık artırma yöntemi ile satışı çıkarıyor. Uygun fiyatla satılan arsaların açık artırması 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak. Toplam değeri 4.683.119.547 TL olan arsalar konut, ticaret, sanayi, turizm tesis ve plansız alanları kapsamına alıyor.

TOKİ ARSA SATIŞI

TOKİ’nin yeni arsa satışı şu illeri kapsıyor:

Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova.

Alıcılar konut, ticaret, sanayi ve turizm tesisi alanına giren arsaları alırken %25 peşinat ile 48 ay vade seçeneğinden yararlanabilecekler. Ayrıca arsaların KDV’den muaf tutulması da başka bir avantaj.

toki-arsa-satisi-3.jpg

Arsalar arasında Ankara’da konut ve plansız alanlar, Antalya’da turizm tesis alanı, İzmir’de sanayi alanı, Kocaeli’nde ticaret, Konya’da kentsel gelişim, Uşak’ta konut ve Tekirdağ’da lojistik tesis alanları yer alıyor.

Açık artırma 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ Küçükçekmece İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN