Air New Zealand dünyada bir ilki gerçekleştirecek: Ekonomi sınıfında yataklı uçuş deneyimi

Air New Zealand dünyada bir ilki gerçekleştirecek: Ekonomi sınıfında yataklı uçuş deneyimi

Air New Zealand uzun uçuşlarında dünyada bir ilki deneyerek ekonomi sınıfındaki yolcuları için ranza şeklinde yataklı uçuş deneyimi sunmayı planlıyor. 2024 yılında kullanıma girmesi beklenen kapsül şeklindeki yatakların Air New Zealand'ı havacılık tarihine geçireceği aşikar.

The Gurdian tarafından yapılan habere göre Air New Zealand 2024 yılında kapsül şeklinde olan ranzalı yatakları ekonomi sınıfı yolcularına sunacak.

Air New Zealand Long Haul denilen uzun uçuşlarında ekonomi sınıfında bulunan yolcuları için "Gökyüzü Yuvası" adını verdikleri ve kapsül şeklinde olan yatakları ile bir ilki gerçekleştirecek. Air New Zealand sözcüsü kiralanabilecek olan bu kapsüllerin 4 saatlik ücretinin henüz belirlenmediğini söyledi.

Şirket CEO'su olan Greg Foran, "Yeni Zelanda'nın konumu, uzun seyahat deneyimlerinde kendisini birinci sıraya koyuyor." dedi ve bir ilk olacak bu yatakların eknomoi sınıfı için 'oyun değiştirici' olacağının altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN