Akaryakıtta yüz güldüren indirim geliyor! Motorin ve benzin fiyatı uzun süre sonra bu fiyata düşecek!

Akaryakıtta yüz güldüren indirim geliyor! Motorin ve benzin fiyatı uzun süre sonra bu fiyata düşecek!

Motorin ve benzinde dev indirim geliyor. Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları düşerken Akaryakıt için yapılacak indirim miktarı da netleşti. İndirim pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak.

YURTDIŞI PİYASALARINDAKİ İNDİRİM BNEKLENTİYİ ARTTIRDI

Akaryakıt fiyatları oldukça sakin bir haftayı geride bıraktı ve fiyatlarda değişiklik yaşanmadı. Uluslararası piyasada petrol fiyatları düşerken akaryakıtta indirim beklentisi oluşmuştu. Ve müjdeli haber geldi.

akaryakit-fiyati.jpg

BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR

Pazartesi gece yarısından sonra akaryakıt fiyatlarında büyük bir indirim yapılacak. İddiaya göre Motorin (mazot) fiyatlarında pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 76 kuruş indirim olacak. Benzin fiyatları içinse değişiklik beklenmiyor.

Petrol piyasasındaki düşüş devam ederken vatandaşlar akaryakıta indirim yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarına indirim haberlerini de beraberinde getirdi.

akaryakit-fiyatin.jpg

AKARYAKITA NE KADAR İNDİRİM GELİYOR?

Akaryakıtta yaşanacak olan indirim haberleri sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Peki akaryakıta ne kadar indirim gelecek?

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili olarak beklenen haber geldi. Pazartesi gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına indirim yapılacağı öğrenildi. Gelecek 1 lira 76 kuruş indirim ile birlikte 3 büyükşehirde motorinin litre fiyatı 23 lira seviyesine inecek. Benzin litre fiyatında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Yaşanacak bu indirimin ardından çok uzun süre sonra akaryakıt fiyatları gerilemiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN