Yeni gün beklenmedik bir olay getiriyor! Özellikle o iki burça önemli uyarılar var....

Yeni gün beklenmedik bir olay getiriyor! Özellikle o iki burça önemli uyarılar var....

Bugün oranların lehinize olup olmayacağını öğrenmek için okumaya devam edin. Yıldızların sizin için neler sakladığını bilmek istiyorsanız burç tahminlerimizi kontrol ederek güne başlayın. İşte 20 Eylül için Koç, Boğa, Terazi, Başak, Akrep ve diğer burçlar için astrolojik tahminleri...

20 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bazı tıbbi sonuçlar beklediğinizden veya bir incelemeye girmeye hazırlanıyor olabileceğinizden, sağlığınız bugün ön planda olacak.

Öğleden sonra, her şey netleşeceği için, diğer acil konular hakkında düşünmek için biraz zamanınız olacak, hatta belki de evde olan pratik bir meseleyle ilgileneceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek çünkü bu salı günü sorun yaşama riskiniz artıyor.

Bu, son zamanlardaki bazı tavsiyelere yeterince dikkat etmediğiniz için de olabilir. Yapmanız gerekeni yaşayarak öğrendiğiniz bu süreçte şeytana karşı koyamayacağınız bazı konular da olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu salı günü için size tavsiyemiz, partnerinize odaklanmaya devam etmenizdir çünkü bugün en büyük başarıyı onlarla beraberken bulacaksınız.

Bu başarı olağanüstü bir şey olmasa da muhtemelen uzun zamandır aklınızda olan bir şey.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Arzularınız bu salı biraz sıra dışı olabilir, bu nedenle şaşkın suratlara ve bazı eleştirilere hazır olun.

Geleneksel insanlara özel bir ortamda alışılmışın dışında bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda, dışlanmış biri olarak görülmekten zevk alıyorsunuz ve bunu yapmaya devam edeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim sizi partnerinizin ihtiyaçlarına karşı daha dikkatli yapacak ve onunla birlikte ne yapacağınız konusunda çok seçici olacaksınız.

Özellikle bugün salı olduğu için çok fazla romantizm olmayabilir, ama kesinlikle, tıpkı duygularınız gibi saf ve gerçek olmaya çalışacak, elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Etrafınızda söylenenleri veya yapılanları umursamıyor gibi göründüğünüz için bu sizin için rahat bir gün olacak.

Bazı Başaklar, yeni başladıkları bir projede pek çok zorluk olduğunu görebilirler, ancak her şeyi sorgulamaya o kadar alışacaklar ki zorlukları umursamayacaklar, en azından şimdilik.

burclar-yorumlar.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hırsınızı, özellikle iş yerinde kolayca elde edebileceğiniz şeylere kanalize ettiğiniz rahat bir salı günü sizi bekliyor.

Başkalarının sizi etkilemesine izin vermiyorsunuz ve görünüşe göre bu size en iyi sonuçları getirecek. Ayrıca, belki de onlara yardım ederek bir arkadaşınız üzerindeki etkinizi artıracaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Etrafınızdakilerle çok fazla meşgul olmamayı tercih ediyorsunuz. Bazı Akrepler, meslektaşlarıyla birkaç sorunla karşılaşabilir ve sorunları ortadan kaldırmaya çalışmak yerine onları bir şekilde oyalayacaklardır.

Kişisel imaj meseleleri de devreye girebilir, bu da daha yavaş tepki vermeye meyilli olmanızın bir nedeni olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Gerçekleşmelerini istiyorsanız, arzularınızı gözünüzde canlandırmanız gerekecek. Onlardan korkarsanız, onları gerçekleştirme olasılığınız yok.

İstediğiniz ve istemediğiniz şey arasına net bir çizgi çizmeniz ve istemediğinizi oradan kaldırmanız gerekir. Bazı Yaylar, aslında bir kafa karışıklığı nedeniyle boşuna ısrar ettiklerini fark edebilirler.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sizi oldukça hülyalı bir mizacın içine sokacak: Neyin peşinde olduğunuzdan ve her şeye olduğu gibi devam etmek isteyip istemediğinizden emin değilsiniz.

Bazı Oğlaklar işlerini değiştirmeyi düşünürken, diğerleri daha pragmatik olacak ve hatta kişisel bir projenin temelini atacaklar.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, bir arkadaşınıza olan bakış açınızı değiştirecek çünkü çok açık sözlü olma eğiliminde olacaksınız ve sonunda pişman olacağınız bir şeyi ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Bazı Kovalar, söz konusu arkadaşıyla birlikte diğer arkadaşlarını, kendilerine karşı komplo kurmakla suçlayacak. Bu büyük olasılıkla bir abartı.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir meslektaşınızın işteki ilerlemesi sizi biraz endişelendiriyor ve buna nasıl yaklaşacağınızdan emin olamayabilirsiniz.

Belki onları gücendirmek, onlara karşı sert olmak istemiyorsunuz. Bazı Balıklar, ne olduğunda dair hiçbir fikirleri olmadığı bazı planlara yönelebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN