Akbank rekora koşuyor! Hemen başvurana faizsiz 15.000 TL kredi anında veriliyor!

Akbank rekora koşuyor! Hemen başvurana faizsiz 15.000 TL kredi anında veriliyor!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar internet üzerinden bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ederken müjdeli haber Akbank'tan geldi. Peki Akbank 15 bin TL faizsiz kredi şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Acil nakit ihtiyacı olan müşteriler bankalarının düzenlediği kampanyaları yakından takip ediyor. Peki Akbank 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans ödemesi şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKBANK 15 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Akbank tarafından paylaşılan duyurulara göre 1 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arasında bankanın mobil uygulamasını indiren ve Akbanklı Olmak İstiyorum seçeneğini seçerek ilk kez banka müşterisi olan vatandaşlar 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans ödemesinden faydalanacak. Müşteri olduktan sonra ilk defa Axess ya da Wings kart başvurusu yapan vatandaşların 22 Mayıs tarihine kadar kartlarının onaylanması durumunda faizsiz taksitli nakit avans başvurularını 31 Mayıs tarihine kadar yapabilecek. Kurye aracılığıyla belgelerini bankaya ileten ve başvuruları olumlu sonuçlanan müşteriler fiziki olarak kredi kartlarını aldıktan sonra taksitli nakit avans başvurusu yapabilecek. 

Akbank 15 Bin TL Kampanyası

Mobil uygulama ya da şube üzerinden banka müşterisi olan vatandaşlar şube, çağrı merkezi, mobil uygulama, Juzdan uygulaması, internet bankacılığı, ATM, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanallarından kredi kartı başvurusu yapabilecek. Kampanyaya başvuru yapan ve 15 bin TL ödeme alan müşteriler ödemelerini 2-6 ay arasında taksitlendirebilecek. Belirtilen miktar dışında başvuru yapan müşteriler için yüzde 1.36 faiz oranı uygulanacak. Kampanyadan sadece ilk kez banka müşterisi olanlar faydalanabilecek. Resmi tatil sürecinde başvuru yapan müşterilerin başvuruları ilk iki iş gününde sonuçlanacak. Bireysel kredi kartları için taksitli avans kullanımında ücret alınmayacak. Kredi kartı açıldıktan sonra yalnızca bir kez taksitli nakit avans kullanımı olabilecek. Taksitli nakit avans bir işlem için en az 200 TL, en fazla 4 bin TL olarak ATM'lerden çekilebilecek. Taksitli nakit avans tutarları günlük işlem limitleri ile sınırlandırılacak. Kredi kartlarından taksitli nakit avans çekebilmek için kartın kullanıma açık olması gerekmektedir. Taksitli nakit avans kampanyasından sadece mobil uygulama üzerinden başvuru yapan kredi kartı sahipleri yararlanabilecek. Free kart, ticari kredi kartı, Troy kart, ek kart, sanal kart başvuruları taksitli nakit avans kampanyasından faydalanamayacak. Taksitli nakit avans kampanyasından faydalanan müşteriler 1 sene boyu kart aidat ücreti ödemeyecek. Ekstre kesildikten sonra asgari miktarın ödenmemesi ya da hiç ödenmemesi durumunda asgari tutar üstünden faiz uygulaması yapılacak. Taksitli nakit avans işlemleri için ödeme günü gelmeden de çoklu taksit ödemesi yapılabilecek. Erken ödeme için indirim uygulanacak. Taksitli nakit avansın günü gelmeden erken kapama işlemi yapılamaz. Kredi kartı gecikmesi, blokesi, yasal takipte olan müşteriler taksitli nakit avans kampanyasından faydalanamayacak. Ek kart sahibi müşteriler ATM ve şube üzerinden taksitli nakit avans başvurusu yapabilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN