Akbank'a gidenin cepleri doluyor! 30.000 TL faizsiz kredi kampanyası başladı: Tek tuşla hesabınızda...

Akbank'a gidenin cepleri doluyor! 30.000 TL faizsiz kredi kampanyası başladı: Tek tuşla hesabınızda...

Akbank'tan müşterilerine büyük jest geldi. O şartı yerine getirenlere 30 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Tek şartla ve tek tuşla anında hesabınıza yatacak yüklü miktardaki kampanyayı duyurdu. İşte kampanya detayları ve şartları...

BURAK ÖZTOPRAK

Yeni yılda paraya sıkışanlara dev kampanya Akbank'tan geldi. O tarihe kadar yapılan başvurularda 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlıyor. İşte gerekli şartlar..

SIFIR FAİZLİ 30 BİN TL KREDİ İMKANI

Akbank tarafından ekonomik sıkıntı çeken vatandaşların imdadına yetişen kampanya duyuruldu. Şubeye bile gitmeye gerek kalmadan 30 bin TL anında hesabınıza yatıyor. Tek yapmanız gereken bir şartı yerine getirmek. Akbank 10 bin TL sıfır faizli ihtiyaç kredisi ve 0 faizli 20 bin TL taksitli nakit avans ile toplamda 30 bin TL sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor. Tek yapmanız gereken ise mobil uygulama üzerinden Akbanklı olmak. İşte kredi detayları...

1598744.webp

SIFIR FAİZLİ 10.000 TL İHTİYAC KREDİSİ KAMPANYASI

Kampanyadan faydalanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, "Akbanklı olmak istiyorum." bölümünden ilerleyerek uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlamanız gerekir. 22 Ocak - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan müşteri olduktan sonra hayat sigortası yaptıranlar faydalanabilecek. Sigortasız müşterilere ise aylık faiz oranı yüzde 3,5 olarak belirlendi. Akbank'ın 6 ay vade imkanıyla sunduğu faizsiz kredi detayları için Akbank web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2.jpg

SIFIR FAİZLİ 20.000 TL TAKSİTLİ AVANS KAMPANYASI

Akbank yıl başında duyurduğu 20 bin TL faizsiz taksitli avans kampanyası devam ediyor. 1 Ocak 2024 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyadan faydalanmak için mobil uygulama üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum." ifadelerini kullanmalısınız. İlk kez Akbanklı olan müşteriler Axess ya da Wings karta başvurarak, 25 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularının onaylanması şarttır. Başvurularınızın onaylanması halinde kampanya süresinde sadece birkez olmakla beraber sıfır faizli 20 bin TL Taksitli Avans ödemesinden faydalanabilirsiniz. Detaylar için Akbank web sitesini ziyaret ediniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN