Altın almak için düşmesini bekleyenler dikkat! Altın profesörü tarih verdi: O günden sonra tak diye 1550 TL olacak!

Altın almak için düşmesini bekleyenler dikkat! Altın profesörü tarih verdi: O günden sonra tak diye 1550 TL olacak!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi geldi. Geçtiğimiz haftalarda rekor haftası yaşayan gram altın dalgalı seyrine devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni uyarılar peş peşe geldi. 'Altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Memiş, alım fırsatı için tarih verdi. Büyük oyun yaklaşıyor bunu yapan kaybeder! O günden sonra altın 1.550 TL'ye kadar fırlayacak! Şimdiden önleminizi alın. İşte İslam Memiş'in altın yorumu ve beklediği yeni seviyeler...

Altın tahminleriyle yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hafta başından bu yana piyasalarda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Gram altının rekor üstüne rekor kırmasının beklendik bir yükseliş olarak gören Memiş, 'Altın alınır mı, satılır mı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını yanıtladı. Altın borcu olanlar dikkat! Altın kahini tarih vererek uyardı. O günden sonra 1.550 liraya kadar yükselecek. İşte altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...

ALTIN ALINIR MI SATILIR MI?

Geçtiğimiz haftadan bu yana dalgalı seyrine devam eden altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırım için uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelirken altın kahini olarak anılan İslam Memiş, alım için tarih verdi. Altım için son fırsatın geldiğini ifade eden Memiş, altın borcu olanları uyardı.

hghghg-62.jpg

Gram altın üzerinden değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, "Yılın ilk çeyreğini geride bıraktık. Bu 3 aylık süreç içerisinde altın fiyatları için ciddi yükseliş gördük. Gram altın yıla 1.114 TL seviyesinden başlamıştı. Bugün itibariyle 1.234 TL seviyesini gördük. Bu üç aylık süreçte gram altın 120 TL değer kazandı." dedi.

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! SON VİRAJA GİRİLDİ

İslam Memiş, kısa vadeli satışlarda hareketlenme yaşanabileceğini belirterek, "Çünkü, ABD'de yaşanan banka iflaslarıyla beraber altın fiyatları hızlı yükseldi. Ons altın 1.960-1.970 dolar aralığında. Önümüzdeki haftalar ise ons altının 1.917 dolar seviyesine kadar veya 1.917 dolar seviyesi altına sarkmalar bekliyorum." dedi.

hgghghhg-5.jpg

Altın için son kez alım fırsatının geleceğini ifade eden Memiş, "Sürekli yükseliş trendi yukarı gitmez. O yüzden kafası karışık olan vatandaşlarımızın birkaç haftalık süreç içerisinde tekrar alım fırsatı yakalayabileceğini tahmin ediyorum." ifadelerini kullandı.

ALTIN KAHİNİ TARİH VERDİ: O TARİHTE 1550 TL OLACAK

Haziran ayından itibaren gram altının hızlı bir yükseliş ivmesi kazanacağını belirten İslam Memiş, "Yaz aylarında gram altının 1.450-1.550 TL seviyelerini görmesi sürpriz değil. Bu beklentimizle birlikte, yazın düğün yapacak vatandaşlarımız ve altın borcu olan vatandaşlarımız, önümüzdeki haftaki düşüşleri gözden geçirmesi gerekiyor." dedi.

jhjhhj-8.jpg

Konuşmasının devamında altının yaz aylarında agresif hareket edeceğini ifade eden Memiş, "Yaz aylarında beklenen agresif yükselişle beraber altın fiyatları, ciddi anlamda rekor tazeler. Büyük ihtimalle bu rekor Ağustos ayına tekabül ediyor. Altın borçlanılmamalı, alacak kişi mecbur ise en azından 1.450-1.550 seviyesini göz ardı etmemeli. En azından maliyet noktasında bu yapılmalı." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN