Altında son dakika hareketliliği! Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs Pazartesi altın fiyatları

Altında son dakika hareketliliği! Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs Pazartesi altın fiyatları

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında son dakika hareketliliği! Haftanın ilk işlem gününde gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 13 Mayıs Pazartesi altın fiyatları...

Haftanın ilk işlem günü yatırımcılar merakla altın fiyatlarını araştırıyor. Güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor.

13 MAYIS PAZARTESİ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Bir Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası haftayı nasıl kapattı? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Altın fiyatlarında günlük değişim yine merakla bekleniyor. Haftanın ilk işlem günü olan 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü altın fiyatları açıklandı. İşte güncel altın fiyatları:

ALTIN FİYATLARI

  • Gram Altın: 2.441,31 TL
  • Çeyrek Altın: 4.025,00 TL
  • Yarım Altın: 8.049,00 TL
  • Tam Altın: 16.085,47 TL
  • Cumhuriyet Altını: 16.024,00 TL
  • Gremse Altın: 40.337,04 TL

Altın fiyatları, döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve küresel piyasalardaki gelişmelere paralel olarak değişiklik gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN