Araba alacaklara uzman isimden kritik açıklama! O tarihi işaret ederek müjdeyi duyurdu: Her şey normale dönecek

Araba alacaklara uzman isimden kritik açıklama! O tarihi işaret ederek müjdeyi duyurdu: Her şey normale dönecek

Araba hayaliyle yanıp tutuşanlara müjdeli haber geldi. Sıfır ve 2 el araba fiyatları ile ilgili tahminlerde bulunan uzman isim o tarihi işaret ederek kritik açıklamalarda bulundu. Herkes hayalindeki araca kavuşacak. İşte uzman ismin o açıklamaları…

Türkiye şartlarında araç almak neredeyse imkansız bir hale gelirken sıfır ve 2. el araba fiyatlarındaki artış da vatandaşın cebini yakıyor. Otomobil piyasasında alınan önlemlere rağmen düşüş görülmezken uzman isim İslam Memiş, ikinci el otomobil piyasası ve sıfır araç fiyatları için önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte uzman ismin o açıklamaları…

ARAÇLARIN YANINA YAKLAŞILMIYOR

Sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Piyasada sıfır araç bulamamaktan yakından vatandaşlar ikinci el araç fiyatlarının da yüksek olmasından şikayet ediyor. Otomobil ihtiyacı bulunanlar galerilere isim yazdırarak uzun bir bekleyiş içerisine girerken otomobil fiyatları da döviz kuruna bağlı olarak her ay en az %10 artış gösteriyor.
İkinci el araç fiyat fiyatları da sıfır araç fiyatlarıyla yarışır duruma gelirken alınan hiçbir önlemin de büyük ölçüde bir etkisi olmadı.

arac-almak-aa.jpg

Altın ve dolar tahminleri ile adından söz ettiren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de otomobil fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı son paylaşımda araba almak isteyenleri hedef alan Memiş, “Sıfır araç almak için güzel şeyler olacak” diyerek müjdeyi duyurdu. Yıl sonuna kadar sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının normalleşeceğini belirten İslam Memiş, geçtiğimiz paylaşımlarında ev almak için otomobilini sattığını dile getirerek bunun da doğru bir karar olduğunu söyledi.


PİYASALAR NORMALE DÖNECEK


Otomotiv sektöründe enflasyonist ortam nedeniyle stokçuluk ve fırsatçılığın fiyatların artmasına neden olduğunu belirten Memiş, kur artışları ile birlikte Fiyatlarını da birbirinden ayırt edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Memiş yatırım amaçlı araç alma döneminin bittiğini belirterek şimdilerde herkesin elindekini satmak için mücadele ettiğini söyledi. Birçok galericinin farklı iş arayışında olduğunu dile getiren Memiş, ikinci el araç piyasasında fiyat normalleşmesinin yıl sonuna kadar hızlanacağının altını çizdi.

arac-satisi.jpg

ZARAR BÜYÜK OLACAK

Piyasalarda zararın beklenenden büyük olacağını ifade eden İslam Memiş, nakitini kkm, faiz ve borsada değerlendirenlerin favoriyi aldıkları araçların fiyatlarında düşüş olduğunu görmeye devam edecek dedi. Döviz kurları ile birlikte spor araç fiyatlarının normalleşeceğini ifade eden Memiş, ikinci el araçların düşüşünü sürdürmesinin farklı konular olduğuna değindi. Geçtiğimiz ay aracını satarak 1+1 ev aldığına değinen uzman isim, verdiği karardan fazlasıyla memnun olduğunun altını çizdi. İslam Memiş, “Sıfır araç almak için güzel şeyler olacak. Yıl sonuna kadar bekleyeceğim.” açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN