Arabaları sudan ucuza veren Chery'den Türkiye'ye bir müjde daha! Artık yok satacak

Arabaları sudan ucuza veren Chery'den Türkiye'ye bir müjde daha! Artık yok satacak

Otomotiv sektöründe heyecan verici bir gelişme yaşanıyor! Chery, TIGGO ailesinin hibrit seçeneklerini genişleterek sürdürülebilir mobiliteye yeni bir soluk getiriyor. Arabaları sudan ucuza veren Chery'den Türkiye'ye bir müjde daha! Dünya otomotiv sektöründe bir ilke imza atan Chery'nin o modelleri...

Chery, otomotiv sektöründe çığır açan bir yenilikle, TIGGO ailesinin hibrit seçeneklerini genişletiyor. Yenilikçi PHEV teknolojisiyle donatılan TIGGO 8 PRO e+ ve TIGGO 7 PRO e+, sürdürülebilir mobiliteye yeni bir soluk getiriyor. Dünya otomotiv sektöründe bir ilk olan DHT teknolojisi sayesinde, “3 motor, 3 vites, 9 çalışma modu ve 11 vites oranı” özelliklerini bünyesinde barındıran bu modeller, benzinli ve elektrikli motorların mükemmel uyumunu sergiliyor.

1000 KM ÜZERİNDE MENZİL SUNUYOR!

TIGGO 8 PRO Plug-In Hybrid

Chery'nin TIGGO 8 PRO e+ modeli, 1.5 T hibrit motoru ve yüksek enerji yoğunluğuna sahip bataryasıyla, yakıt ve elektrikli sürüş arasında geçiş yaparak hem iddialı performans hem de 1000 kilometre üzerinde menzil sunuyor. Ayrıca, 75 kilometre tamamen elektrikli sürüş mesafesiyle, sınıfında dikkat çeken bir menzil vaat ediyor. Bu özellikler, Chery'nin hibrit teknolojisindeki ilerlemeyi ve çevreci taşımacılığa olan bağlılığını gözler önüne seriyor.

TIGGO 8 PRO e+ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULACAK MI?

TIGGO 8 PRO e+ | Chery Qatar

Test sürüşleri sürecinde yoğun ilgi gören TIGGO 8 PRO e+, 0’dan 100 km/s hıza sadece 7,5 saniyede ulaşarak, performansıyla da göz dolduruyor. Bu yeni modeller, yılın son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak olup, bazı açıklamalara göre 2025 başında müşterilerle buluşacak.

Chery'nin Arrizzo 8 modeli de yılın son çeyreğinde, hem hibrit hem de turbo benzinli motor seçenekleriyle Türkiye pazarında yerini alacak. Özellikle Arrizzo 8 PHEV modelinin toplam menzili, diğer modellere göre daha fazla olacağı ve 100 km’deki ortalama yakıt tüketiminin 4,2 litre olacağı belirtiliyor. Bu, hem ekonomi hem de çevre dostu bir sürüş deneyimi anlamına geliyor.

Ayrıca, Chery'nin alt markası JAECOO, Mayıs ayında Türkiye'de tanıtılacak ve yaz aylarının hemen başında satışa sunulacak. Chery'nin bu yenilikçi adımları, otomotiv sektöründe sürdürülebilirliğe ve yenilikçi teknolojilere verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Otomobil severler ve çevre dostu taşımacılık arayışındaki tüketiciler için heyecan verici gelişmeler arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN