Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! Benzin ve motorine dev indirim geldi: İndirimi duyan istasyonlara akın ediyor

Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! Benzin ve motorine dev indirim geldi: İndirimi duyan istasyonlara akın ediyor

Akaryakıt fiyatlarında sıcak gelişme. Brent petrolde yaşanan hareketlilik sonrası benzin ve motorine peş peşe zam gelmiş fiyatlar değişmişti. Gelen zamlar sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırırken gelen haber sürücüleri sevince boğdu. Benzin ve motorine dev indirim geldi. İndirimi duyan istasyonlar akın ediyor. Son tarih yarın, bu indirimi sakın kaçırmayın! İşte 15 Nisan 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatları için büyük müjde. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek. Brent petrolde yaşanan hareketlilik ve dövizde yaşanan yükseliş sonrası akarykıt fiyatlarına peş peşe zam geldi. Gelen zamlar fiyatlarda değişikliğe neden olurken beklenen haber geldi. Benzin ve motorine dev indirim geldi. Fiyatları duyan istasyonlara akın ediyor. Peki 15 Nisan 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il benzin ve motorin fiyatları...

ghhghggh-21.jpg

ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERLE BAYRAM EDECEK

Brent petrolde yaşanan hareketlilik ve döviz kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını ateşledi. Benzin ve motorine peş peşe zam gelirken Petrol ofisinden sevindiren haber geldi. Sürücüler bu haberle bayram edecek. Geçtiğimiz hafta itibariyle 1 lira 11 kuruş zamlanan benzin fiyatları ile birlikte bu hafta motorin fiyatlarında da zam görüldü.

Motorin fiyatlarında 67 kuruşluk zam yapılmasıyla isyan eden sürücülere Petrol Ofisi'nden kampanya açıklaması geldi. Kredi kartı ve plakanın tanımlanması ile birlikte ödeme yapan otomobil sürücülerine kampanya kapsamında destek sağlanıyor.

BENZİN VE MOTORİNE DEV İNDİRİM GELDİ

Petrol ofisi tarafından uygulanan kampanyaya katılan sürücüler Mobil Öde - Geç uygulaması ile akaryakıt alışverişlerinde kazanacak. Kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri bir yakıt alışverişinde 20 TL tutarında Positive Puan hediyesi yapılacak. Kampanya katılımı için bazı şartların sağlanması gerekiyor.

ghghghgh-39.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI!

Kampanya katılımı için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Başlatılan kampanya uygulaması ile birlikte Mobil Öde - Geç ile toplam 500 TL ve üzeri yakıt alımlarında 20 TL Positive Puan verilecek. 20 TL Positive Puan kampanyasından faydalanabilmek ise oldukça basit.

Mobil uygulamanız üzerinden kayıt altına aldığınız plaka ve internet üzerinden alışverişe açık olan kredi kartınız ile eşleştirmeniz ve yakıt alım işlemleriniz Mobil Öde - Geç sistemini kullanarak gerçekleştirmeniz gerekir. Kampanya kapsamında Mobil Öde - Geç üyesine Petrol Ofisi tarafından yapılacak olan yakıt alımları için geçerlidir.

15 NİSAN 2023 CUMARTESİ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.41 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.08 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.70 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.46 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.14 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 9.70TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 22.81 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 21.50 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

hghgh-14.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 22.77 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.57 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN