Artık herkes SUV'a binecek! Cherry Tiggo'da fiyatı öyle bir seviyeye çekti ki... Görenler 'Şaka mı?' dedi

Artık herkes SUV'a binecek! Cherry Tiggo'da fiyatı öyle bir seviyeye çekti ki... Görenler 'Şaka mı?' dedi

Çin merkezli ünlü otomobil markası Chery, büyük beğeni toplayan o modelinde öyle bir fiyat belirledi ki görenler, duyanlar adeta şaşkına çevirdi. Bu otomobil için bu fiyat “şaka” gibi gelse de gerçek! Bu fiyat sayesinde SUV’a binme fırsatı yakalayabilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Otomotiv sektöründeki gelişmeler devam ederken özellikle de son dönemde elektrikli araçlarda hem beklenmedik fiyat indirimleri yaşanıyor hem de birbirinden farklı modeller tanıtılıyor. Bu kapsamda bir süredir Türkiye pazarında aktif olmayan Çin merkezli ünlü otomobil markası Chery, 2023 yılının başında yeni modellerini piyasaya sürmüştü. Şimdi de lüks ve SUV kategorisinde bulunan tam elektrikli arabasının Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyor. Üstelik fiyatını görenler şaşkına dönüyor.

adsiz-tasarim-1.jpg

KISA SÜRE İÇİNDE SATIŞA BAŞLAYACAK

Türkiye’ye gelmesine az bir zaman kala Chery Tiggo 4 Pro’nun özellikleri ve fiyatı merak konusu oldu. Söz konusu aracın yakın zamanda satışa çıkacağı belirtilirken neredeyse C-SUV özelliklerinin birçoğuna sahip olmasına rağmen en ucuz olarak nitelendirilebilecek B-SUV araçlardan biri olarak karşımıza çıkacak.

yeni-proje-20.jpg

Bundan önce çıkan Tiggp 7 ve 8 Pro modellerle karşılaştırıldığı zaman daha küçük olan araç tasarım açısından onlara oldukça benziyor. Aracın 4 kollu direksiyon ve oldukça şık, minimal bir tasarıma sahip olan vitesinin yanı sıra anahtarsız giriş çalıştırma sistemi de bulunuyor.

yeni-proje-19.jpg

Araçta 7 inçlik bir dijital gösterge paneli ve 10.25 inçlik multimedya ekranı yer alıyor. İç hacmi 4318 mm uzunluğa ve 1830 mm genişliğe sahip olması ile oldukça kullanışlı bir tasarımla alıcıların karşısına çıkıyor. Ayrıca 1670 mm yüksekliğe sahipken, aks aralığı 2630 mm, yerden yüksekliği ise 185 mm olarak bildiriliyor.

yeni-proje-18.jpg

FİYATINI DUYANLAR ŞAKA SANIYOR

Kap Haberleri sayfasından edinilen bilgiye göre söz konusu Chery Tiggo 4 Pro modeli 800 bin lira fiyatla Türkiye’de satışa çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN