Ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim! İndirimi duyan torbasını alıp o marketlere koşuyor. 5 litre ayçiçek yağı 155 TL

Ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim! İndirimi duyan torbasını alıp o marketlere koşuyor. 5 litre ayçiçek yağı 155 TL

Son dönemde hızla zamlanan ayçiçek yağları ev hanımlarının yakın takibinde. Yaşanan enflasyon ile birlikte peş peşe zamlanan ayçiçek yağları uçuk rakamlara ulaşmış durumda. Vatandaşlar ucuz yağ alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip ederken gelen son indirim haberi herkesi sevince boğdu. Ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim! İndirimi duyan torbasını alıp o marketlere koşuyor. 5 litre ayçiçek yağı 155 TL'den satılıyor. İşte indirimin detayları...

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte gıda fiyatları aldı başını gitti. Özellikle ayçiçek yağı fiyatları inanılmaz rakamları görürken ev hanımları evine yağ alamaz hale geldi. Tüketiciler marketler tarafından yapılan indirimleri didik didik araştırırken beklenen güzel haber geldi. Ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. Fiyatları gören torbasını alıp o marketlere koşuyor. 5 litre ayçiçek yağı 155 TL'den satışa sunuldu. İşte o marketlerde güncel ayçiçek yağı fiyatları...

AYÇİEÇK YAĞI FİYATLARINDA DEV İNDİRİM

Ayçiçek yağı fiyatları son yıllarda oldukça zamlı fiyatlardan satılıyordu. Ancak beklenen indirim haberi sonunda geldi. Özellikle ev hanımlarını sevindiren bu haberden sonra ay çiçek yağı kuyrukları oluştu. Bu fırsat bir daha gelmez.

yeni-proje-2024-05-16t093037-132.jpg

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 155 TL! STOKLAR SINIRLI, YETİŞEN ALACAK

Sofraların vazgeçilmezi olan ayçiçek yağı fiyatlarına sonunda beklenen indirim haberi geldi. Son yıllarda zamlanan yağ fiyatlarına beklenen indirim uygulandı. Kampanya yapılan Vera ayçiçeği yağı’nın 5 litresi artık 155 liradan satılacak. Normalde mağazalara 5 litresi 175 lira olan Vera ayçiçeği yağında indirim geldi.

yeni-proje-2024-05-16t093049-325.jpg

Mağazalarda stok yapanlara karşı önlem almak için ise her müşteriye bir adet satışa izin veriliyor. Daha fazla alım yapmak için müşterilerin başka şansı bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN