Babalar gününe özel indirimler! 17 Haziran BİM indirimli ürünler kataloğu babaları hediyesiz bırakmayacak

Babalar gününe özel indirimler! 17 Haziran BİM indirimli ürünler kataloğu babaları hediyesiz bırakmayacak

Babalar gününde babalarınızın hediyesiz kalmaması için BİM 17 Haziran Cuma indirimlerinde yok yok. Bu pazar Babalar Günü kutlanacak. Varlık sebebimiz babalarımızı küçük hediyeler ile mutlu etmek isteyenler ne alacağız derdine şimdiden düştü. İşte BİM indirimleri sizleri bu dertten kurtarıyor.

17 Haziran cuma günü BİM zincir marketlerinde indirimli ürünler raflarda yer alacak. Tüm Türkiye'de BİM cuma indirimleri kataloğunda en dikkat çeken Babalar Gününe özel uygulanan indirimler oldu. Sevgili babalarımızın gönlünü 19 Haziran pazar günü küçük hediyeler ile alabiliriz. BİM zincir marketlerinin aktüel indirim kataloğunda onlarca ürün yer alıyor.

19 HAZİRAN BABALAR GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİMLER

BİM 17 Haziran Cuma indirimlerinde babalara özel ürünler yer alıyor. Her bütçeye uygun onlarca ürünün yer aldığı Babalar Günü indirimlerinde yer alan indirimli ürünlerden birisi de mutlaka sizin babanıza uygundur.

17-haziran-bim-indirim-4.jpg

Rokiee katlanır vitesli bisikletten Xiaomi Redmi 10 cep telefonundan, Fakir erkek bakım setinden Polosmart Smartlife akıllı saatten, erkek bermuda pijama takımından, el çantalarından , sandaletlere, kemerden mobil canlı yayın setinden çantalı bıçak setine kadar bir çok ürün Babalar Günü indirimlerinde yer alıyor. BİM zincir marketlerinde 17 Haziran günü başlayan indirimler hafta sonu da devam edecek.

17-haziran-bim-indirim-3.jpg

17 HAZİRAN BİM İNDİRİMLERİNDE KÜÇÜK EV ALETLERİ UNUTULMAMIŞ

17 Haziran indirimlerinde yer alan küçük ev aletleri de yer alıyor. Kumtel Siyah Cam Ankastre Set, Chef's Derin Tencere, Chef's Tava, Philips CC9330 Süpürge, Fakir Buharlı Temizleme Makinesi, Yuvarlak Banyo Taburesi, Cam Mum ve Sunum Tepsisi Paslanmaz Süt Süzgeci, Paslanmaz Süzgeç, Paşabahçe Altın Yaldızlı Gaia Meşrubat Bardağı, Paşabahçe Altın Yaldızlı Gaia Su Bardağı, Paşabahçe Sürahi, Paşabahçe Yağlık Sirkelik, Pirge 6+1 Çantalı Bıçak Seti, Pirge Kıyma Bıçağında indirimler var.

17-haziran-bim-indirim-2.jpg

BİM İNDİRİMLERİNDE ELEKTRONİK ÜRÜNLER YER ALDI

Rokiee Katlanır Vitesli Bisiklet, Hp 2710 Wifi Yazıcı, Xiaomi Redmi 10 4+64 GB Cep Telefonu, Steelseries Arctis 3 Oyuncu Kulaklık, Hp Pavilion 800 Türkçe Mekanik Klavye, Mobil Canlı Yayın Seti, Fakir Fincanlı Filtre Kahve Makinesi, Dijitsu 50" Android TV, Woon 32" HD Ready Uydulu Led Tv, Taşınabilir Masaüstü Hava Soğutucu, Kumtel Vantilatör, Kumtel Vantilatör, Led Işıklı Dekoratif Çiçek, Polosmart Smartlife Akıllı Saat, Spiral Sarma Şarj Kablosu, Corby Drones SD04 Zoom Life Smart Drone de BİM zircir marketlerinin Cuma günü indirimlerinde yer aldı.

17-haziran-bim-indirim-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN