Bakan Işıkhan'dan emekli zammı açıklaması: Refahı artırmaya gayret ediyoruz

Bakan Işıkhan'dan emekli zammı açıklaması: Refahı artırmaya gayret ediyoruz

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarındaki artış ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25’e yükseltildiği açıklanmıştı. Emeklilere yapılan ikinci ek zamla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bir araya geldik, memur emeklileri ile eşitlemeye gayret ettik. Eşitlenmiş durumda. Bu durum bizim için çok önemliydi. Bildiğiniz gibi aslında refahı artırmaya gayret ediyoruz." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısının ardından açıklamada bulundu.

'ASLINDA REFAHI ARTIRMAYA GAYRET EDİYORUZ'

SGK ve Bağ-Kur emeklilerine zam oranının yüzde 49,25 olduğunu belirten Bakan Işıkhan, tüm emeklilerin zam oranının eşitlendiğini söyledi ve şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımızın talimatı ile açıkladım. Bir araya geldik, memur emeklileri ile eşitlemeye gayret ettik. Eşitlenmiş durumda. Bu durum bizim için çok önemliydi.

Bildiğiniz gibi aslında refahı artırmaya gayret ediyoruz. Enflasyon dizginlendikçe biz elde ettiğimiz geliri de, refahı da tüm vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza harcayacağız. Bu memleket bizim. Bu hizmetleri de emeklilerimize sunacağız”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN