Bankalardan kredi alacaklar bekleyin! O tarihte faizler dibe kadar düşecek, ünlü ekonomist haberi önceden verdi

Bankalardan kredi alacaklar bekleyin! O tarihte faizler dibe kadar düşecek, ünlü ekonomist haberi önceden verdi

Bankadan kredi almak isteyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten uyarılar geldi. İslam Memiş kredi çekecek vatandaşlara henüz zamanın gelmediğini belirtti. Faiz oranlarının büyük bir ölçüde düşeceğini vurgulayan İslam Memiş tarih verdi. O tarih sonrasında kredi oranlarının dibi göreceği tahmin ediliyor. İşte, İslam Memiş'ten kritik tarih geldi...

İslam Memiş tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ezber bozmaya devam ediyor. Sürekli olarak altın ve dolar kuruna dair açıklamalarda bulunan uzman isim yeni bir kategoride sesini duyurdu.

Banka kredisi çekecek olan vatandaşlara uyarılarda bulunan Memiş, belirttiği tarihte kredi oranlarının düşeceğine vurgu yaptı. Altın ve dolar piyasasında isabetli tahminleriyle ismini duyuran İslam Memiş bu kez krediye dair tahminlerde bulundu.

Uygun kredi için tarih veren uzman isim faiz oranlarının belirttiği tarihte dibe vuracağını üzerine basa basa söyledi. Altın ve dolar tahminleri üzerine frenleyemeyen İslam Memiş, banka kredilerine dair tahminlerinde de büyük ilgi gördü.

altereg-0emh.webp

Kredi çekmek isteyenler o tarihe dikkat etsin!

Son zamanlarda sık sık altın yatırımcılarını ve dolar yatırımcılarına uyarılarda bulunan İslam Memiş, yönünü banka kredilerine doğru yöneltti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olarak bilinen Ekonomist İslam Memiş altın yatırımcılarına ve dolar yatırımcılarına verdiği tavsiyeler üzerine kredi çekmeyi düşünen vatandaşlara dikkat çeken uyarılar yaptı.

İslam Memiş'in yaptığı uyarılara göre bankadan ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi veya konut kredisi almayı düşünüyorsanız vazgeçin. Henüz tarihi gelmediğini vurgulayan uzman isim doğru tarihi paylaştı.

fgewoliwqaiahuv.jpg

Bankalarda faiz oranı dibi bulacak!

Yeni yıl ile birlikte birbirleriyle büyük bir rekabetin içerisine giren bankaların kredi vermek adına büyük kampanyalar başlattığı biliniyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Ekonomist İslam Memiş, kampanyalara kanmamanız gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Faiz oranlarının şubat ayının sonlarına doğru dibe çakılacağını belirten İslam Memiş, yaşanan rekabetin sonucunda faiz oranlarının minimum seviyeye ineceğini iddia etti.

Özellikle seçim dolayısıyla kamu bankalarının faiz oranlarında büyük bir düşüş yaşanacağı tahminler arasında yer alıyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşların biraz daha dişini sıkması gerektiği İslam Memiş tarafından söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN