Bayram öncesi biletini almayan yandı! Çok büyük zam geliyor... Otobüsler şimdiden doldu

Bayram öncesi biletini almayan yandı! Çok büyük zam geliyor... Otobüsler şimdiden doldu

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala binlerce vatandaş tatile ya da memleketine gitmek için otobüs bileti bakmaya başladı. Bu kapsamda bayram öncesi biletini almayanlara yeni bir uyarı yapıldı. Büyük bir zam yolda…

Kurban Bayramı tatilinde birçok vatandaş ya memleketine gitmek için ya da bayramını tatil yaparak geçirmek için plan yapmaya başladı. Öte yandan bayramdan 2 gün önce okulların kapanması nedeniyle de şehirler arası yolculuk konusunda yoğunluk yaşanması bekleniyor. Seyahat firması temsilcileri ise bu kapsamda müşterilere yeni uyarılarda bulundu.

yeni-proje-5.jpg

AY SONUNDA YENİ ZAMLAR GELİYOR

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Urfa Cesur otobüs firması yetkilisi İbrahim Durmuş tatilin bilet fiyatlarına etkisine ilişkin "Urfa'dan İstanbul'a bilet 1050 lira civarında ama ayın 31'inden itibaren 1.300 lira olacak” dedi.

1 Haziran’da yeni fiyatların uygulanacağını söyleyen Durmuş, “Talepler üzerine yeni seferler çıkarmaya başladık. Talep çok yoğun, sisteme düşsün diye herkes bekliyor. Üniversite sınavları da var biliyorsunuz. Tüm bunlardan dolayı bayağı bir yoğunluk bekliyoruz ve çoğu kişi tatile kitlenmiş durumda. O yüzden önceden rezervasyon gerçekten önemli” diye konuştu.

yeni-proje-6.jpg

OKUL TATİLİNE DENK GELMESİ YOĞUNLUK YARATTI

Başka bir otobüs firma yetkilisi Halil Demirkol, "Haziran seferleri açıldı. Seferlerin açılmasından sonra yolculardan talep var, özellikle ayın 14'ü ve 16'sı için. Resmi kurumlarda çalışanlar ayın 14'üne bilet almaya başladılar. İnternet üzerinden bilet alanlar da oluyor. Rezervasyonlar şu an devam ediyor” dedi.

Dönüşler için de taleplerin geldiğini aktaran Demirkol, “Okul tatili de denk geldiği için biraz karışıklık var. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için biletlerini erkenden almalarını, erkenden rezervasyon yaptırmalarını öneririz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN