Bayramı kara kara düşünen emeklilere güzel sürpriz! Sadece bir kereye mahsus yapılacak

Bayramı kara kara düşünen emeklilere güzel sürpriz! Sadece bir kereye mahsus yapılacak

Kurban Bayramı yaklaşırken bayramı kara kara düşünen emeklilere güzel sürpriz geldi. Bayrama maddi olarak rahat girmek isteyen emekliler için o adımın atıldığı iddiası kulislerde dolaşıyor. İşte detaylar...

Bu yıl Kurban Bayramı emekli maaşlarının yatma tarihinden öncesine denk geldiği için emekliler maaşlarının bayram döneminde yatırılmasını talep ediyordu. CNN Türk’te yer alan habere göre, bu talebin dikkate alındığı ve maaşların normal tarihinden önce yatırılacağı iddia edildi. Eğer bu iddia doğru olursa emekliler bayram hazırlıklarını rahatça yapabilecek.

emekli-maasi-bayramdan-once-yatacak-mi-2.jpg

BİR KEREYE MAHSUS YAPILACAK

Haziran ayı maaşları normalde 17-26 Haziran tarihleri arasında hesaplara aktarılacaktı. Fakat bir kereye mahsus olacak şekilde bu yıl maaşlar erken bir tarihe çekilecek.

Bayram ikramiyeleri ile beraber emekli maaşlarının erken yatırılacağı muhtemel tarihler ise 10-14 Haziran arası olarak öngörülüyor.

emekli-maasi-bayramdan-once-yatacak-mi-1.jpg

Maaş ödemeleri emeklilerin statülerine göre belirlenen tarihlerde hesaplara yatırılacak.

Öncelik Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) emeklilerini verilirken, peşinden Bağ-Kur ve son olarak da Emekli Sandığı emeklileri ödemelerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN