BEDAŞ elektrik faturası borcu nasıl sorgulanır? BEDAŞ elektrik faturası borcu sorgulama yolları

BEDAŞ elektrik faturası borcu nasıl sorgulanır? BEDAŞ elektrik faturası borcu sorgulama yolları

BEDAŞ elektrik faturası borcu nasıl sorgulanır? Sorusu vatandaşlarımız tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin araştırmalar internet üzerinde hız kazanmış durumda. BEDAŞ elektrik faturası borcu sorgulama yollarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. veya kısaca BEDAŞ, İstanbul'da Avrupa yakasına hizmet veren bir elektrik dağıtım şirketidir. Milyonlarca elektrik kullanıcısı bulunmaktadır. BEDAŞ'tan hizmet alan vatandaşların en sık karşılaştığı sorunlardan biri de elektrik faturalarının detaylarını ve fatura tutarını öğrenmektir. İşte detaylar…

BEDAŞ ELEKTRİK FATURASI BORCU NASIL SORGULANIR?

Günümüzde pek çok işlemi sıraya girmeden, bilgisayar başında veya akıllı telefon ve tabletlerle kolaylıkla tamamlayabiliyoruz. Şirket ayrıca bu kolaylıkları müşterilerine sunmak için hizmet ağını günlük olarak güncellemektedir. Bu kapsamda bu teknolojik değişim ve gelişmeleri en iyi takip eden ve uygulayan firmalardan biri olan BEDAŞ, Avrupa yakasında elektrik faturası borcu sorgulama, fatura görüntüleme, borç ödeme, abone sorgulama gibi birçok işlemi kolaylıkla yapmanızı sağlar. İnternette İstanbul. Aşağıda BEDAŞ tarafından hazırlanan ve hizmetinize sunulan İstanbul Avrupa yakası elektrik faturası anketi yer almaktadır.

BEDAŞ elektrik faturası borcu sorgulama, kurumun resmi internet sitesine https://www.ckbogazici.com.tr/ giriş yaptıktan sonra online işlemler bölümüne gitmeniz gerekmektedir. Burada kullanıcı etkinlikleri bölümüne kaydolabilir ve fatura bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Üye iseniz, giriş yaparak bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

BEDAŞ MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Yukarıdaki BEDAŞ Avrupa Yakası elektrik faturası sorgulama yöntemi ile elektrik faturası borçlarını öğrenme, fatura görüntüleme ya da abonelik işlemlerini yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ALO 186 BEDAŞ çağrı merkezini arayarak faturanız hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN