Benzin ve motorine kallavi zam| İşte 15 Mart 2024 güncel benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorine kallavi zam| İşte 15 Mart 2024 güncel benzin ve motorin fiyatları

Brent petroldeki dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatları zam ya da indirim haberleriyle değişiklik göstermeye devam ediyor. Güncel akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından sorgulanmaya devam ederken gece yarısı akaryakıta çifte zam geldi. Benzinin litresine 1 lira 53 kuruş, motorin grubunda ise 1 lira 10 kuruşluk zam yapıldı. Gelen zamlar sonrası fiyatlar 41 TL'yi aştı. Peki 15 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Brent petroldeki dalgalanma ile birlikte değişkenlik gösteren benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanırken gece yarısı pompaya okkalı zam geldi. Akaryakıt fiyatlarına çifte zam! Gelen zam tabelalara yansırken fiyatlar 41 TL'yi aştı. Peki benzin ve motorine ne kadar zam yapıldı? 15 Mart 2024 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 1 litre benzin kaç TL? İşte 15 Mart 2024 Cuma güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: BENZİN VE MOTORİNE KALLAVİ ZAM!

Yeni yıl itibariyle peş peşe zamlanan akaryakıt fiyatları artmaya devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki yükseliş benzin ve motorin fiyatlarını tetiklerken yeni bir zam haberi daha geldi. Gece yarısı okkalı zam pompaya yansıdı.

yeni-proje-2024-03-15t095348-573.jpg

Benzinin litresine 1 lira 53 kuruş, Motorin grubuna ise 1 lira 10 kuruşluk zam yapıldı. Gelen zam sonrası benzinin litresi 41 lirayı aşmış durumda.

15 MART 2024 CUMA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin ve motorine gelen okkalı zam sonrası araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki benzin ve motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar oldu? 15 Mart 2024 Cuma benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyat listesi;

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 41.97 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41.79 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.60 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 42.06 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41.86 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.68 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 42.79 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 42.65 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 21.85 TL

yeni-proje-2024-03-15t095337-461.jpg

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 42.99 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 42.85 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 21.90 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN