Bir devrin sonu! Artık ne araba alabileceksiniz ne de satabileceksiniz

Bir devrin sonu! Artık ne araba alabileceksiniz ne de satabileceksiniz

Ülkemizde etkili olan ekonomik sorunlar tüm sektör üzerinde ve tüketicilerin üzerindeki baskıyı sürdürüyor. Otomobil alım satımında devrin sonu yaklaşıyor. Yüksek maliyetler ve sıkı para politikaları sektöre baskı yapıyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Otomotiv sektöründe giderek işler zorlaşmaya başladı. Otomotiv uzmanı tarafından yapılan açıklamada, satın alımlarda düşüş olduğu paylaşıldı. Bu ay itibariyle beklentilerini sosyal medyadan paylaştı. İşte tüm detaylar...

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE PAZAR DARALACAK

Otomotiv sektörü, Ağustos 2022'den bu yana süregelen büyüme döneminin ardından zorlu bir döneme girmeye hazırlanıyor. Otomotiv editörü Emre Özpeynirci'nin paylaşımına göre, Mart ayında başlayan yavaşlama ile birlikte, Nisan ayında pazarın daralması bekleniyor.

1520244.webp

KREDİ ERİŞİMİNDEKİ ZORLUKLAR VE SIKILAŞAN PARA POLİTİKALARI

Otomotiv pazarındaki bu beklenen daralmanın ardında, krediye erişimdeki zorluklar ve matrahların güncellenmemesi gibi faktörler yatıyor. Ayrıca, ekonomiyi soğutmak amacıyla devreye sokulacak daha sıkı para politikalarının da sektör üzerinde baskı oluşturması öngörülüyor.

otv-zammi-sonrasinda-araba-fiyatlari-ne-oldu.jpg

SEKTÖR İÇİN ZORLAYICI BİR DÖNEM

Son 20 ay boyunca büyüme eğiliminde olan otomotiv pazarının, önümüzdeki dönemde karşılaşacağı bu zorluklar, sektör temsilcileri ve tüketiciler için endişe kaynağı oluşturuyor. Artan maliyetler ve finansmana erişimdeki güçlükler, otomotiv sektörünün önünde ciddi bir engel teşkil ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN